Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівників органів РАЦС

Дата: 11.02.2023 09:30
Кількість переглядів: 409

Фото без описуШановні працівники органів РАЦСу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Адже воно було створене, щоб підкреслити значимість людей, які займаються важливою і кропіткою працею – записом актів громадянського стану.

Переважна більшість з нас, хоча б кілька разів у своєму житті відвідували вказану установу. Працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану завжди максимально толерантні та виважені у своїй роботі, не дивлячись на те, що це зовсім не просто, адже ситуації, які вимагають участі працівників РАЦСу в основному не можуть залишати людей байдужими. Народження, укладання шлюбу, зміна імені та встановлення батьківства, а також удочеріння та усиновлення, видача та відновлення ключових громадянських документів, здійснення інших повноваженнь, все це дуже важливо для нас всіх. Приходячи в РАЦС, люди завжди знаходять розуміння і кваліфіковане професійне обслуговування.

У День працівників органів РАЦСу вітаємо всіх працівників, що забезпечують роботу цього всім необхідного державного органу.

Бажаємо вам і вашим родинам Божого благословіння, міцного здоров’я, щастя, гарного настрою, добробуту та благополуччя! Нехай у роботі і в житті кількість радісних подій у багато разів перевищуватиме сумні.

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь