Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

На вчительському п’єдесталі

Дата: 03.02.2023 11:20
Кількість переглядів: 713

Фото без описуКонкурс «Учитель року» проводиться щороку з метою підвищення престижності професії вчителя у суспільстві, виявлення і підтримки талановитих педагогів.

Цьогоріч конкурс «Учитель року»було проведено у чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоровʼя», «Початковаосвіта», «Фізична культура».

Конкурс проводився у два тури. Перший тур конкурсу проходив у декілька етапів. Другий тур конкурсу проводиться в дистанційній формі у два етапи: відбірковий та фінальний. У кожному турі конкурсу проведено такі випробування: «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота», «Тестування», «Урок».

Оцінювання випробувань усіх турів конкурсу здійснювалося за бальною системою та критеріями, затвердженими відповідними журі.

Переможців та лауреатів конкурсу визначено на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань фінального етапу другого туру конкурсу.

Особливістю конкурсу «Учитель року – 2023» було те, що він проходив в умовах військового стану, за умов відключення світла, іноді відсутності доступу до мережі Інтернет, під звуки сирен.

Заклади освіти Бобринецької міської територіальної громади представляли

вчитель фізичної культури комунального закладу "Бобринецький ліцей №2" Бобринецької міської ради Володимир МАЛИК та вчитель предмета «Захист України» комунального закладу "Бобринецький ліцей №1" Бобринецької міської ради Олексій ШКРЬОБКА.

Молоді, креативні, харизматичні, наші вчителі продемонстрували ґрунтовні теоретичні знання, досконале володіння методичними компетентностями з предметів, які викладають, високий професіоналізм, жагу до перемоги.

02 лютого 2023 року у приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації проведено урочистості з нагоди вшанування переможців і лауреатів обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» та церемонія нагородження за участю начальника Кіровоградської ОВА Андрія РАЙКОВИЧА, голови Кіровоградської обласної ради Сергія ШУЛЬГИ, директора департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельзи ЛЕЩЕНКО,

директора комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Віталія ДМИТРУКА, голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Сергія ПЕТРОВА.

Усі високоповажні гості у своїх виступах звертали увагу на те, що усіх педагогів – конкурсантів можна вважати переможцями, адже кожен з них у такий складний час достойно представив свої найкращі педагогічні якості, стресостійкість, конкурентоспроможність, мобільність, вміння протистояти будь-яким викликам, бути взірцем для своїх колег та учнів.

За результатами усіх турів конкурсувчитель предмета «Захист України» комунального закладу "Бобринецький ліцей №1" Бобринецької міської ради Олексій ШКРЬОБКА посів почесне ІІ місце у номінації «Захист України», а вчитель фізичної культури комунального закладу "Бобринецький ліцей №2" Бобринецької міської ради Володимир МАЛИК став переможцем, виборов І місце у номінації «Фізична культура».

Конкурсанти отримали цінні подарунки та грошові винагороди

Пишаємося Вами, шановні педагоги! Ви – найкращі! Нових Вам здобутків і ПЕРЕМОГ!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь