Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася чергова 29 сесія міської ради восьмого скликання

Дата: 23.12.2022 21:55
Кількість переглядів: 580

23 грудня під головуванням міського голови Леоніда Кравченка відбулася чергова 29 сесія Бобринецької міської ради восьмого скликання.

Перед початком сесії міський голова Леонід Кравченко привітав та вручив грамоту Вячеславу Андрощуку,  Володимиру Карпуку та Анатолію Цесарському за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Ткаож міський голова нагородив:

ДИПЛОМОМ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОВА за перемогу у обласному конкурсі наукових проектів у 2022-2023 навчальному році «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини»

Луценко Аріну, ученицю 7 класу ліцею №1, - за зайняте 1 місце в секції «Історія» Вчитель - Бібік Наталія Станіславівна

Мічкур Дарину, ученицю 7 класу ліцею №1, - за зайняте II місце в секції «Правознавство» Вчитель - Бібік Наталія Станіславівна

Бондаренко Анну, ученицю 7 класу ліцею №2, - за зайняте III місце в секції «Зоологія» Вчитель - Яновська Ольга Вікторівна

Завалій Поліну, ученицю 7 класу ліцею №1, - за зайняте III місце в секції «Історія» Вчитель - Бібік Наталія Станіславівна

Кравченко Аріну, ученицю 7 класу ліцею №1», - за зайняте III місце в секції «Історія» Вчитель - Бібік Наталія Станіславівна

Павленко Анастасію, ученицю 8 класу ліцею №1, - за зайняте III місце в секції «Екологія» Вчитель - Плющевська Ірина Вікторівна

Ратушного Романа, учня 8 класу ліцею №1, - за зайняте 111 місце в секції «Хімія» Вчитель - Плющевська Ірина Вікторівна

ДИПЛОМОМ Міністерства освіти і науки України за перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України
 

Григораш Діану, ученицю 11 класу ліцею №1, - за зайняте II місце в секції «Археологія»

Демуру Дмитра, учня 10 класу ліцею №1, - за зайняте III місце в секції «Всесвітня історія»

Фесенко Софію, ученицю 10 класу ліцею №1, - за зайняте III місце в секції «Історія України»

Філіпенко Дар’ю, ученицю 11 класу ліцею №1, - за зайняте ІІІ місце в секції «Педагогіка»

Вчитель - Бібік Наталія Станіславівна

 

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, професійну відданість, особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління.

Бібік Наталії Станіславівні – вчителю КЗ"Бобринецький ліцей №1" Бобринецької міської ради

Плющевській Ірині Вікторівні - вчителю КЗ"Бобринецький ліцей №1" Бобринецької міської ради

Яновській Ользі Вікторівні – вчителю КЗ"Бобринецький ліцей №1" Бобринецької міської ради


Після відкриття сесії всі присутні в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання бійців-героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

У ході пленарного засідання було розглянуто питання порядку денного, які були попередньо опрацьовані на засіданні постійних комісій міської ради, а саме:

1. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради» на території Бобринецької міської територіальної громадина 2021-2025 роки

2.Про оплату праці директора КНП «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради Семенюк Л.В.

3. Про внесення змін до Положення про надання платних послуг комунальною установою «Спортивний комплекс «Олімпієць» Бобринецької міської ради

4.Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки

5. Про внесення змін до Програми підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022-2025 роки.

6. Про  внесення змін до Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі на 2021 - 2025 роки.

7.Про внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників АТО/ООС на 2020-2025 роки.

8.Про затвердження Плану дій щодо просування гендерної рівності у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

9. Про внесення змін до Програми Цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

10.  Про внесення змін до Програми природоохоронних заходів Бобринецької міської територіальної громади на 2020-2025 роки.

11. Про визначення умов оплати праці Бобринецького міського голови у 2023 році.

12.  Про делегування комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» повноважень на виконання бюджетних програм, як одержувача бюджетних коштів.

13. Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від 23 грудня 2021 року №1183 «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2022 рік».

14. Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік.

            Земельні питання

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ПРОКУДІНІЙ Аллі Іванівні.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КРАВЧЕНКО Тетяні Михайлівні.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) РАДЕЦЬКОМУ Сергію Леонідовичу.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ЛАШКУЛУ Василю Арсентійовичу.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КЛОЧОК Вірі Володимирівні та КЛОЧОК Володимиру В’ячеславовичу.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КРАСНОШЛИК Олені Миколаївні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) АНДАЛЮКЕВИЧУ Олегу Володимировичу.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ГРОЗАН Надії Григорівні.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ВАСИЛЬЄВУ Олексію Миколайовичу.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) БІЛОУСОВІЙ Людмилі Станіславівні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ЧУБЕНКУ Леоніду Васильовичу.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КУЧЕРЮК Аллі Володимирівні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ВІЛІНСЬКІЙ Катерині Юріївні.
  14. Про визнання рішень сесії Бобринецької міської ради такими, що втратили чинність.
  15. Про затвердження переліку земельних ділянок для підготовки лотів на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (земельні ділянки загальною площею 29,4819 га).
  16. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 3,5000 га, що знаходиться за адресою: вул. Сугокліївська, м. Бобринець).
  17. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 2,0000 га на території Бобринецької міської територіальної громади).
  18. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 3,5000га, що знаходиться за адресою: вул. Народна, м. Бобринець).
  19. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 8,0000 га, що знаходиться на території Бобринецької міської територіальної громади).
  20. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 2,5000 га, що знаходиться на території Бобринецької міської територіальної громади).
  21. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 14,0000 га, що знаходиться на території Бобринецької міської територіальної громади).
  22. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 0,3500 га, що знаходиться на території Бобринецької міської територіальної громади).
  23. Про включення земельної ділянки для підготовки лота на право оренди на земельних торгах у формі аукціону (орієнтовною площею 0,6500 га, що знаходиться за адресою: вул. Промислова, м. Бобринець).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ГУРИНУ Олександру Івановичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПАВЕЛКУ Анатолію Григоровичу та ПАВЕЛКО Валентині Ярославівні.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПОНОМАРЕНКО Світлані Леонідівні.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ГОЛУБОВСЬКОМУ Василю Івановичу.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність КОЛЕЦ Сергію Івановичу.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом безоплатної передачі) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ФУРСОВІЙ Марії Георгіївні.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ПОПОВІЧЕНКУ Ігорю Івановичу.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ШУТ Лідії Василівні.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КВАШЕНКО Вікторії Миколаївні та КВАШЕНКУ Валерію Леонідовичу.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ФІРЛЕЙ Наталії Олександрівні.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність МЕДУХІ Миколі Леонідовичу.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність МИРОНЕНКО Ларисі Миколаївні та ХВОРОСТЕНКО Марині Григорівні.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ПОПОВУ Юрію Анатолійовичу.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) СИДОРЕНКО Світлані Юріївні.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ШИЛИК Олені Володимирівні.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЧУПРУНУ Віктору Андрійовичу.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПІКУЛЬЧЕНКО Оксані Станіславівні.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність МІЗЮКУ Роману Володимировичу.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КУЗЬМІЩОВУ Віктору Івановичу.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність БОНДАРЕНКО Наталії Анатоліївні та БОНДАРЕНКО Анастасії Миколаївні.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ПОТАПЧУКУ Сергію Миколайовичу.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ПОПОВІЙ Наталії Миколаївні.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) БАБІНО Олені Миколаївні.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ДРОБОТ Людмилі Олександрівні та ОЛЕКСІЄНКО Лідії Федорівні.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ФРОЛОВІЙ Надії Миколаївні.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ДРОМАШКО Надії Миколаївні.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ТРИГУБ Ользі Михайлівні.
  51. Про внесення змін до договору оренди землі від "18" травня 2012 року (кадастровий номер 3520810100:02:000:9027).
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЗАЇКІНУ Анатолію Володимировичу.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ЧЕРНОВУ Сергію Миколайовичу.
  54. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом безоплатної передачі) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) ВІНІЧЕНКУ Анатолію Олександровичу.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ТАРКОВСЬКОМУ Андрію Георгійовичу.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ДЕМЕЦЬКІЙ Галині Михайлівні.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність БОЙЧУК Лілії Андріївні.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) КАЛЮЖНІЙ Світлані Анатоліївні.
  59. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ГОРДІЄНКУ Віталію Васильовичу.
  60.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність САНДУЛУ Сергію Володимировичу.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ШТЕФАНУ Миколі Миколайовичу.
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність БОГОЛЮБСЬКІЙ Наталії Сергіївні.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЕКШТЕЙН Галині Вікторівні.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЛУЧАНОВІЙ Вірі Олександрівні.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність ЖУРИДІ Володимиру Васильовичу.
  66. Про внесення змін до договору оренди землі від "02" квітня 2012 року (кадастровий номер 3520810100:50:154:0005).
  67. Про надання в оренду земельної ділянки під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями та дворами терміном на 1 рік ПрАТ «БОБРИНЕЦЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА».
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Бобринецькому міському комунальному підприємству «Міськводоканал» (кадастровий номер 3520810100:50:073:0045).
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Бобринецькому міському комунальному підприємству «Міськводоканал» (кадастровий номер 3520810100:50:090:0029).
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Бобринецькому міському комунальному підприємству «Міськводоканал» (кадастровий номер 3520810100:50:064:0085).
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Бобринецькому міському комунальному підприємству «Міськводоканал» (кадастровий номер 3520810100:50:106:0040).
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування 1 Державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Різне



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь