Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем енергетика!

Дата: 22.12.2022 09:06
Кількість переглядів: 468

Шановні енергетики!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Ви воїни світла — наші незламні, професійні і самовіддані українські енергетики. Щиро дякуємо кожному, хто обрав цю професію! Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери та комфорт в оселях містян.

Триває війна, тривають обстріли, тотальний режим енергозбереження і 24/7 триває надскладна, і надважлива робота енергетиків. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, терпіння, ризикуєте життям. Щиро дякуємо вам за світло в домівка і на підприємствах, адже завдяки вашій титанічній щоденній праці Україна вистоїть і Переможе!

Вітання й ветеранам виробництва, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. Не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками вони забезпечували життєдіяльність міста. Здоров'я, молодості й енергійності вам ще на довгі роки.

Нехай любов до своєї країни, людська повага та вдячність надихають вас на нові звершення у вашій відповідальній і благородній справі!

Бажаємо вам  міцного здоров'я та благополуччя родинам, а нашій країні – світлого, мирного майбутнього і скорішої Перемоги!
З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь