Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 21.12.2022 17:05
Кількість переглядів: 543

21 грудня 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням міського голови Леоніда Кравченка.

Перед засіданням виконавчого комітету міський голова Леонід Кравченко привітав та вручив грамоту, квітку та подарунок Тетяні Пісній за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Також міський голова надав слово поліцейському громади Олександру Гузієнку, який представив звіт за 2022 рік поліцейського офіцера громади Бобринецької територіальної громади.

На засіданні члени виконкому заслухали питання:

1. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

2. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми  підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2022-2025 роки».

3. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

4. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми природоохоронних заходів  Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2025 роки».

5. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі на 2021-2025 роки».

6. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям(-кам) захисту  Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних  життєвих обставинах, соціальна підтримка учасників(-ць) антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників(-ць) АТО/ООС та вшанування пам’яті загиблих на 2020-2025 роки».

7. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Плану дій щодо просування гендерної рівності у Бобринецькій міській  територіальній громаді на 2021-2022 роки».

8. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до програми підтримки і розвитку первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

9. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради на 2022 рік.

10. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від 23 грудня 2021 року № 1183 «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2022 рік».

11. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2023 рік».

12. Про безоплатну передачу майна на балансовий облік КНП «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради.

13. Про безоплатну передачу майна на балансовий облік  відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

14-17 Про затвердження акту приймання – передачі.

18. Про надання дозволу органу опіки та піклування Бобринецької міської ради.

19. Про встановлення опіки над дитиною-сиротою.

20. Про визначення місць для видачі гуманітарної допомоги.

21. Про надання дозволу на списання основних засобів з балансу відділу освіти, культури, молоді та спорту.

22-24 Про затвердження акту приймання – передачі.

25. Про організацію та проведення громадських робіт у 2023 році.

26. Про об’єднання та переведення квартир житлового будинку в категорію житловий будинок садибного типу, за заявами Баклан Дмитра Анатолійовича, Медяник Ольги Іванівни та Баклан Анатолія Віталійовича.

27. Про зняття з квартирного обліку за заявою громадянина Кліменка Д.С.

28. Про постановку на квартирний облік за заявою громадянина Демури Д.С.

29. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 30 липня 2015 року №98 «Про постановку громадян на квартирний облік для поліпшення житлових умов» та перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку за заявою Сідун А.І.

30-36 Про встановлення піклувальника.

37. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

38. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

39. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

40. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

41. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

42. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

43. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою)

44. Різне



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь