Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.11.2022 10:43
Кількість переглядів: 155

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Кропивницький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ – 01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код за ДК 021:2015 33140000-3 – Медичні матеріали (Стоматологічні матеріали (Spectrum TPH 3 (Спектрум ТРН 3)( 47907 – світлолікувальний стомат. відновлюючий комплекс композитної смоли, стандарт.), Ketac Molar Easymix (16704 - стоматологічний склойономірний цемент), Endomethasone N (16709 -зубний цемент цинку евгенол), Фотополімерний матеріал Filtek Z250 8 шприців (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал), Фотокомпозит filtek Z550  (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал)

3. Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2022-11-21-000989-a

4. Відкриті торги з особливостями;

5. Очікувана вартість закупівлі:  68 600 грн. 00 коп. ( Шістдесят вісім тисяч шістсот  грн. 00 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі – 5 найменувань.

6. Строк поставки – До 31.12.2022 року включно.

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 33140000-3 – Медичні матеріали (Стоматологічні матеріали (Spectrum TPH 3 (Спектрум ТРН 3)( 47907 – світлолікувальний стомат. відновлюючий комплекс композитної смоли, стандарт.), Ketac Molar Easymix (16704 - стоматологічний склойономірний цемент), Endomethasone N (16709 -зубний цемент цинку евгенол), Фотополімерний матеріал Filtek Z250 8 шприців (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал), Фотокомпозит filtek Z550  (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал)

        Запропоновані учасником товари повинні відповідати наступним медико - технічним та        

якісним вимогам:

1. Запропоновані Учасником товари повинні бути належним чином зареєстровані в Україні у передбаченому законодавством порядку та/або дозволені для введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) відповідно до законодавства. Для підтвердження зазначеної вимоги, учасникам у складі своїх тендерних пропозицій необхідно надати документи, які підтверджують відповідність вимогам Технічного регламенту відповідно до вимог законодавства.

2. Товар повинен передаватися в упаковці, яка відповідає характеру товару, забезпечує цілісність товару, збереження його якості під час транспортування згідно з правилами перевезення відповідної категорії. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

3.Ціна за одиницю товару, яка запропонована Учасником, у своєму складі має містити усі витрати Учасника на транспортування, завантаження, розвантаження, з заміни товару неналежної якості на інший, тощо. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

  4.Термін придатності товару на момент поставки повинен складати не менше 80 % від загального терміну придатності з дня завезення його на склад Замовника. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

5. В разі, якщо учасник пропонує еквівалент товару – він повинен надати належним чином засвідченні копії документів, які підтверджують еквівалентність запропонованого товару, зазначеному у цій документації, та надати порівняльну таблицю запропонованого товару з товаром, який вимагається замовником.

6. При поставці товару повинні надаватися копії сертифікатів якості (надати гарантійний лист про те, що при поставці будуть надаватися сертифікати якості до кожного найменування товару).

Стоматологічні матеріали

№п/п

Найменування

Медико-технічні вимоги

  Одиниця

   виміру

Кількість

1

Spectrum TPH 3 (Спектрум ТРН 3)( 47907 – світлолікувальний стомат. відновлюючий комплекс композитної смоли, стандарт)

Spectrum TPH 3 (Спектрум ТРН 3) Набір в шприцах, 6 шприців. Матеріал, що застосовується при виконанні стоматологічних реставрацій прямим методом. Глибина полімеризації – 3 мм.

набір

5

2

 Ketac Molar Easymix (16704 - стоматологічний склойономірний цемент)

  

Ketac Molar Easymix.  Матеріал склоіономерний пломбувальний полегшеного змішування. Упаковка: порошок (А3) 12.5г + рідина 8.5г.

набір

1

3

Endomethasone N (16709 -зубний цемент цинку евгенол)

Endomethasone N (Эндометазон Н) Пломбувальний матеріал для кореневих каналів, є неабсорбуючим, нефарбуючим зуб матеріалом на основі окису цинку-евгенолу з додаванням різних компонентів. Упаковка: порошок 14 гр. + рідина 10 мл.

набір

4

4

Фотополімерний матеріал Filtek Z250 8 шприців (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал)

Фотополімерний матеріал Filtek Z250 (набір) Реставраційний фотополімеризуючий світлозатвердіваючий композит. 8 шприців по 4 г A1, А2, А3, А3,5, В3, С2, D3 та UD; 1 флакон с адгезивом Adper Single Bond 2 (6 мл), 1 шприц з протруювального гелю Scotchbond (3 мл), аксесуари, 1 пробний набір дисків Sof-Lex, шкала відтінків

набір

2

5

Фотокомпозит filtek Z550  (35876 - Комплект стоматологічного матеріалу, композитний відновлювальний матеріал)

Фотополімерний матеріал Filtek Z550 (набір)Комплектация - Набор Filtek Z 550 артикул 7050IK:
8 шприців (по 4 г): А1, А2, А3, А3.5, В3, С2, D3, OA2
1 флакон с адгезивом Adper™ Single Bond 2 (6мл)
1 шприц с протравочним гелем Scotchbond (3 мл)
25 наконечників-апплікаторів для дозатора з протравочним гелем
25 одноразових кісточок
1 тримач для кісточки
1 піддончик для адгезива

набір

1

 

* Всі посилання на торгівельну марку, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій тендерній документації слід читати як «або еквівалент». «Еквівалент» - обладнання, яке за своїми технічними, кількісними та якісними характеристиками повністю відповідає вимогам технічної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь