Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Міжнародним днем студента!

Дата: 17.11.2022 09:08
Кількість переглядів: 365

Фото без опису17 листопада студенти всього світу відзначають своє свято. Ця дата була започаткована ще у 1946 році під час Всесвітнього конгресу студентів, що відбувся в Празі, в пам’ять про розправу над чеськими студентами-патріотами. В знак солідарності зі студентами, які боролись за свободу і демократію в своїй державі, саме 17 листопада весь світ почав відзначати як Міжнародний день студента.

Саме студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи завжди було рушійною силою перетворень. Це їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь.

Шановні студенти!

Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує Вам доля, і не втрачайте дух свободи! Бажаємо вам мирного та щасливого майбутнього, сил, натхнення, і хай здобуті вами знання та вміння, стануть запорукою ycпiшного майбутнього нашої громади та всієї України!

Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента. У цей святковий день особливі вітання студентам Університету срібного віку - тим, хто був студентом та протягом усього життя залишиться молодим, бо має в душі та очах незгасимий вогник і сміливість. Нехай Ваше студентське життя наповнюється позитивною енергією, незабутніми враженнями та цікавими знайомствами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь