Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 11.11.2022 14:58
Кількість переглядів: 134

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб  підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Кропивницький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ  01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): КОД  Основного словника національного класифікатора України 021:2015 09120000-6: "Газове паливо" (Природний газ)

 3. Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2022-11-10-000851-a

4. Відкриті торги з особливостями;

5. Очікувана вартість закупівлі:  46350 грн. 89 коп. ( Сорок шість тисяч триста п'ятдесят грн. 89 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі  2800 м. куб.

6. Строк поставки – з 01.01.2023 по 31.03.2023 року включно.

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

   Учасник при формуванні ціни повинен врахувати усі витрати на постачання, в тому числі і за транспортування, з урахуванням усіх платежів (окрім розподілу), які можуть бути ним понесені у ході виконання договору про закупівлю. За розрахункову одиницю газу приймається один метр кубічний (м3), приведений до стандартних умов: температура (t) 293,18 К (20оС), тиск газу (Р) 101,325 кПа (760 мм рт. ст.).

Найменування товару

Одиниця виміру 

Кількість товару

Природний газ

м3

2800

 

Плановий обсяг закупівлі природного газу з розбивкою по місяцях:

Місяць

Обсяг

Січень 2023

1100

Лютий 2023

900

Березень 2023

800

Всього

2800

Товар запропонований учасником повинен відповідати вимогам ДСТУ 5542-87 (ГОСТ 5542-87), а саме:

Найменування показника

Норма

1. Теплота згоряння нижча,  МДж/м³ кПа,  при 20ºС  101,325 кПа, не менше

31,8 (7600) 

2. Область значень числа Воббе (вищого), МДж/м³ (ккал/м³)

9850-13000

3. Масова концентрація сірководню, г/м³, не більше

0,02

4. Масова концентрація меркаптановоїсірки, г/м³, не більше

0,036

5. Об’ємна частка кисню, %, не більше

1,0

6. Маса механічних домішків у 1 м³ г, не більше

0,001

7. Інтенсивність запаху при об’ємній частці 1% в повітрі, бал, не менше

  3

Також фізико-хімічні показники природного газу повинні відповідати вимогам, визначеним розділом ІІІ Кодексу газорозподільних систем та Кодексу газотранспортної системи.

Умови постачання товару Замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

  • Закону України «Про ринок природного газу»;

  • Правилам постачання природного газу, затвердженим постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2496 (зі змінами);

  • Кодексу газорозподільних систем, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2494 (зі змінами);

  • Кодексу газотранспортної системи, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2493 (зі змінами);

  • іншим чинним нормативно-правовим актам, прийнятим на виконання Закону України «Про ринок природного газу».

     Постачальник природного газу (далі - постачальник) - суб’єкт господарювання, на підставі ліцензії, здійснює свою діяльність постачання природного газу

    Постачання природного газу - господарська діяльність, що підлягає ліцензуванню і полягає в реалізації природного газу безпосередньо споживачам на підставі укладених з ними договорів.

    Постачальник зобов’язується забезпечити створення страхового запасу природного газу згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 860.

Предмет закупівлі (продукція, тара, пакування, транспортування, послуги, роботи і т.п.) не повинні завдавати шкоди навколишньому середовищу та передбачати заходи щодо захисту довкілля.

 

Країною походження товару вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України. У разі зазначення країни походження товару з російської федерації учасник у складі тендерної пропозиції надає митну декларацію, що підтверджує ввезення цього товару на територію України до 24.02.2022 включно.

 

        Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

     У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва або назву предмету закупівлі вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь