Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 11.11.2022 14:58
Кількість переглядів: 170

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб  підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Кропивницький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ  01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код за ДК 021:2015 33600000-6 Фармацевтична продукція (Анестетичні засоби (АРТИФРИН-ЗДОРОВ'Я ФОРТЕ розчин для ін'єкцій (1:100 000) по 1,7 мл у карпулі; по 10 карпул у блістері; по 5 блістерів у картонній коробці (Articaine, combinations)) 

3. Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2022-11-10-007605-a

4. Відкриті торги з особливостями;

5. Очікувана вартість закупівлі:  37 500 грн. 00 коп. ( Тридцять сім тисяч п'ятсот грн. 00 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі  50 уп.

6. Строк поставки – До 31.12.2022 року включно.

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

 

ІНФОРМАЦІЯ

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 33600000-6 Фармацевтична продукція (Анестетичні засоби (АРТИФРИН-ЗДОРОВ'Я ФОРТЕ розчин для ін'єкцій (1:100 000) по 1,7 мл у карпулі; по 10 карпул у блістері; по 5 блістерів у картонній коробці (Articaine, combinations))

       Запропоновані учасником товари повинні відповідати наступним медико - технічним та       

якісним вимогам:

1. Запропоновані Учасником лікарські засоби повинні бути належним чином зареєстровані в Україні та дозволені до застосування у медичній практиці. Для підтвердження зазначеної вимоги, учасникам у складі своїх тендерних пропозицій необхідно надати гарантійний лист, що товар при поставці буде супроводжуватися реєстраційними посвідченнями на лікарські засоби або іншими документами щодо підтвердження реєстрації, передбаченими чинним законодавством України.

2 Поставка лікарських засобів здійснюється за рахунок Учасника згідно заявки замовника протягом 3-х робочих днів з моменту отримання заявки (телефоном, факсом, листом). Учасник повинен мати усі необхідні дозволи на право реалізації в заклади охорони здоров'я та поставляти товар з документальним підтвердженням відповідності лікарського засобу, а саме: копії реєстраційних посвідчень або копії свідоцтв про державну реєстрацію; копії сертифікатів якості кожної серії лікарського засобу щодо дозування, лікарської форми, номер серії, кількості, назви виробника лікарського засобу, а також видаткові накладні (надати копії документів , які свідчать про якість товарів, що пропонуються учасником) 

3. Постачальник повинен забезпечувати належні умови зберігання та транспортування лікарських засобів з дотриманням умов «холодового ланцюга». Тара та упаковка повинна відповідати вимогам, встановленим до даного виду товару і захищати лікарській засіб від пошкоджень, псування під час перевезення. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

4. Термін придатності лікарських засобів на момент поставки товару повинен бути не менше 70% від загального строку придатності визначеного виробником.  (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

5. Всі посилання на торгівельну марку, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент». Еквіалентом (аналогом) лікарського засобу в розумінні даної тендерної документації  є лікарський засіб якість, діюча речовина (міжнародна назва), дозування, форма випуску, концентрація, біоеквівалентність  та інші стандартні характеристики якого абсолютно співпадають з характеристиками лікарського засобу, що є предметом закупівлі. Стандартні характеристики еквіваленту товару на який відбувається заміна повинні відповідати вимогам діючих стандартів щодо даних товарів. (У разі надання еквіваленту товару, учасник надає документи, які підтверджують повну відповідність товару).

 6З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та підтвердження можливості своєчасного постачання товару у кількості, якості та зі строками придатності, Учасник надає  Гарантійний лист (оригінал) виробника або його офіційного представництва/філії виробника (сканкопії оригіналів) (якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України) / дилера / дистриб’ютора, повноваження яких повинні бути підтверджені відповідними документами, гарантійним листом виробника або його офіційного представництва/філії виробника (якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію, щодо підтвердження можливості постачання товар який є предметом закупівлі цих торгів та пропонується учасником, у кількості, зі строками придатності та в терміни, визначені тендерною документацією .Гарантійний лист повинен містити посилання на повну назву учасника, ідентифікатор закупівлі та назву предмета закупівлі згідно з оголошенням

7. Надати копію ліцензії або документа дозвільного характеруразі їх наявності) на провадження певного виду господарської діяльності, якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законом .

8. Доставка товару, розвантажувальні роботи  здійснюється за рахунок та транспортом Постачальника. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

 9. До кожного товару, що поставляється додається інструкція про застосування, яка повинна містити: назву товару; загальну характеристику (хімічну назву, основні фізико-хімічні властивості, склад); відомості про фармакологічні властивості; показання для застосування; протипоказання; взаємодію з іншими засобами; способи застосування та дози; побічну дію; запобіжні заходи; форми випуску; умови та строки зберігання; умови відпуску. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

Лікарські препарати різні

п/п

Міжнародна непатентована назва

Торгова назва

  Одиниця 

   виміру

Кількість

1

Articaine, combinations

 

(АРТИФРИН-ЗДОРОВ'Я ФОРТЕ розчин для ін'єкцій (1:100 000) по 1,7 мл у карпулі; по 10 карпул у блістері; по 5 блістерів у картонній коробці 

Уп.

50

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь