Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 09.11.2022 15:59
Кількість переглядів: 151

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку потреби закладів підпорядкованих відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015: 42120000-6  Насоси та компресори ( Насос Atmos Wilo GIGA-B 50/160-11/2) або еквівалент.

2.   Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2022-11-08-013317-a

3. Відкриті торги з особливостями згідно Постанови Кабміну «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178

4. Очікувана вартість закупівлі: 750 000,00 грн. (сімсот п’ятдесят тисяч  грн. 00 коп) з ПДВ;

           Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі– 1 шт.

6. Строк поставки – до 15.12.2022 року

 

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики    предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

 

Назва предмета закупівлі: Насоси та компресори за ДК 021:2015: 42120000-6  Насоси та компресори ( Насос Atmos Wilo GIGA-B 50/160-11/2) або еквівалент.

Місце поставки товару: 27200, Україна, Кіровоградська, м. Бобринець, вулиця Миколаївська, 64.

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

1.Інформація про технічні, якісні, кількісні та інші характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування товару

Кількість

Основні технічні характеристики і застосування

1.

Насос Atmos Wilo GIGA-B 50/160-11/2 або еквівалент

1 шт.

Технічні вимоги:

 

Гідравлічні дані

 

 

Індекс мінімальної ефективності (MEI)

0.4

 

 

Мінімальна температура середовища Tmin

-20 °C

 

 

Максимальна температура середовища Tmax

140 °C

 

 

Макс. температура навколишнього середовища Tmax

40 °C

 

 

Максимальний робочий тиск PN

16 бар

 

 

Указівка щодо розрахунку параметрів

16 бар до +120 °C, 13 бар до +140 °C

 

Дані двигуна

Під’єднання до мережі

3~400 V, 50 Hz

Допуск напруги

±10 %

Клас енергоефективності двигуна

IE3

Номінальна потужність двигуна P2

11 кВт

Номінальний струм IN

20,5 A

Номінальне число обертів n

2900 1/min

Коефіцієнт потужності cos φ

0.85

Коефіцієнт корисної дії двигуна ηm 50 % ηM 50%

89,4 %

Коефіцієнт корисної дії двигуна ηm 75 % ηM 75%

91 %

Коефіцієнт корисної дії двигуна ηm 100 % ηM 100%

91,2 %

Обмотка двигуна до 3 кВт

-

Обмотка двигуна від 4 кВт

-

Клас ізоляції

F

Клас захисту двигуна

IP55

Захист двигуна

Вбудований KLF

Монтажні розміри

Під’єднання до трубопроводу зі всмоктуючої сторони

DN 65

Під’єднання до трубопроводу з напірної сторони

DN 50

Матеріали

Корпус насоса

5.1301/EN-GJL-250, KTL-покриття

Робоче колесо

Сірий чавун EN-GJL-200

Вал

Нержавіюча сталь

Ковзаюче торцеве ущільнення

AQ1EGG

Тримач

Сірий чавун

                     

 

 

2.Вимоги до предмета закупівлі:

 Наданий Учасником Товар повинен бути новим, повністю придатним до використання, таким, що не перебував в експлуатації та укомплектованим відповідно до комплектації заводу виробника, дата виробництва не раніше 2021 року.

Учасник повинен передати Замовнику Товар, якість якого відповідає стандартам, технічним умовам, іншим характеристикам технічної документації, що встановлює вимоги до його якості, та загальноприйнятим вимогам, встановленим до даного виду Товару

Товар повинен бути виготовлений в країнах, на які не розповсюджуються обмеження згідно законодавства України.

Учасник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів на запропонований товар, та самостійно несе всі витрати на їх отримання.

Учасник забезпечує пакування товару, яке необхідне для запобігання його пошкодженню або псуванню під час транспортування до кінцевого пункту призначення.

Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва.

 

Послуги які обов’язково надає учасник та включає до ціни Товару:

- Доставка товару за адресою: 27200, Україна, Кіровоградська, м. Бобринець, вулиця Миколаївська, 64.

- Гарантійне обслуговування  товару наданого Учасником не менше ніж 12 місяців з дати передачі такого товару Замовнику.

 

3.Учасник у складі пропозиції надає:

3.1. Для підтвердження відповідності пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим характеристикам до предмета закупівлі Учасник повинен надати довідку, яка у порівняльному вигляді містить інформацію щодо технічних, якісних, кількісних та інших характеристик предмета закупівлі, встановленим Замовником у розділі 1 цього додатку та інформацію щодо технічних, якісних, кількісних та інших характеристик (з обов’язковим зазначенням виробника, марки та моделі та країни виробника) товару, що пропонується Учасником.

3.2. Гарантійний лист, що підтверджує здійснення учасником гарантійного обслуговування насосів не менше ніж 12 місяців з дати передачі такого товару Замовнику.

3.3. На підтвердження технічним, якісним, кількісним та іншим характеристикам Учасник повинен надати  Паспорт (документ з робочими характеристиками, витяг з каталогу тощо)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь