Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану

Дата: 09.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 635

Фото без опису9 листопада до Бобринецької громади завітала представник UNICEF, Анастасія  Волошина з програмою “Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”(у партнерстві з дитячим фондом ООН Юнісеф)

Представник спілкувалася з молоддю громади по питанню створення, розвитку молодіжних центрів та ініціатив у Кіровоградській області, активізації участі молоді у житті громади.

Бобринецькою міською радою подана заявка для участі у даній програмі.

Завдяки реалізації програми натхнення молоді на зміну відбудеться створення 4 молодіжних центрів в області, проведення базових тренінгів за державною програмою “Молодіжний працівник”. Це особи, які на місцях будуть залучати молодь, передавати знання, спонукати до дій. Також це створення онлайн-платформи, де фахівці могли б надати кваліфіковану допомогу молоді. Основне завдання “Молодої енергії громад”, вивчивши молодіжний потенціал, зробити якнайбільше для того, щоб цей поштовх дав наступним поколінням залучитися в реальні справи”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь