Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 27.10.2022 12:35
Кількість переглядів: 446

25 жовтня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням міського голови Леоніда Кравченка.

У ході засідання члени виконавчого комітету внесли зміни і доповнення до бюджету Бобринецької міської територіальної громади на 2022 рік, додатково було надано кошти на: виконання міської Програми підтримки і розвитку первинної та вторинної (спеціальної) медичної допомоги, що надається комунальним комерційним підприємством «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради на території Бобринецької МТГ на 2021-2025 роки (Капітальний ремонту будівлі інфекційного відділення «Бобринецької Лікарні» та придбання кисневої станції); на виконання заходів Комплексної програми профілактики злочинності на території Бобринецької МТГ на 2022-2024 роки та з метою поліпшення ефективності роботи з профілактики та протидії злочинності в місті; на благоустрій міста.

Також розглянули низку питань, що стосувались комунального майна, змін у квартирному обліку громадян, в тому числі соціальному, прийняли відповідні рішення з питань соціального захисту прав дітей та інші. Окрім того прийняті рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги жителям територіальної громади, затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь