Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Захисник Бобринеччини

Дата: 07.10.2022 14:47
Кількість переглядів: 1224

З метою реалізації національно-патріотичного виховання та військово-патріотичного виховання в громаді, профорієнтаційної роботи, формування у молоді готовності до захисту України 07 жовтня 2022 року проведено міський етап обласного національно-патріотичного проекту «Захисник Кіровоградщини» - «Захисник Бобринеччинни».

Участь у проекті взяли учні закладів загальної середньої освіти міста - «Бобринецький ліцей №1» та «Бобринецький ліцей № 2».

З вітальним словом до учасників змагань звернулися заступник міського голови Наталія ЯВОРСЬКА та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради Вікторія ЛІТВІНОВА. Побажали учасникам спритності, мужності, витримки та перемоги. Акцентували, щоб їхні знання та навички знадобилися лише для теоретичного використання.

До заходу долучилися представники третього відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Змагання проводилися з таких видів: розбір та збір автомата Калашникова, естафета з елементами перекидання (кантування колеса), естафета «Транспортування пораненого», перетягування канату, смуга перешкод, стрільба з пневматичної гвинтівки.

Учасники продемонстрували дисципліну, вишкіл, гарну фізичну підготовку, швидкість та силу. Кожен змагався з метою підняття бойового духу та мотивації військовослужбовців ЗСУ. З вірою в Перемогу!

Кращі результати в особистих змаганнях показали:

Кецман Микола (КЗ «Бобринецький ліцей №1») - розбір та збір автомата Калашнікова;

Крутько Богдан (КЗ «Бобринецький ліцей №1») - стрільба з пневматичної гвинтівки.

За загальним підсумком змагань перемогу здобула команда КЗ «Бобринецький ліцей № 1».

14 жовтня 2022 року збірна команда закладів освіти міста буде представляти Бобринецьку громаду на обласному етапі «Захисник Кіровоградщини». Тож побажаємо їм успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь