Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День усиновлення – свято людей з великим серцем!

Дата: 30.09.2022 15:33
Кількість переглядів: 732

Фото без описуЩороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. 

День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Сьогодні держава підтримує тих, хто прийняв рішення та ступив на шлях усиновлення та створення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування родин, де будуть зігріватися серця.  Чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Шановні мешканці Бобринецької територіальної громади, якщо Ви маєте бажання в серці – прийняти дитину у свою родину, Ви можете звернутись до служби у справах дітей Бобринецької міської ради за адресою:

м. Бобринець, вул. Незалежності, 80, каб. 214, тел. (052-57)3-45-57.

Нехай в Україні будуть лише щасливі діти!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь