Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Кубок закриття благодійного турніру з футболу на підтримку ЗСУ

Дата: 19.09.2022 14:38
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

Футбол — це складна гра, яка потребує витримки, реакціїшвидкості, фізичної підготовки, спритності, зусиль! Окрім того, це  найулюбленіша гра мільйонів людей на нашій Землі.

З 11 червня по 17 вересня 2022 році було проводено перше та друге коло благодійного турніру з футболу на підтримку Збройних Сил України.

На участь у даному заході заявки подали 6 команд (4 команди з Бобринецької міської ТГ - «Молодість», «Нептун», «КЗ «ДЮСШ», «Єдність» та 2 з Кетрисанівської сільської ТГ – «Благодатне», «Лідер»).

17 вересня 2022 року на футбольному полі ПТУ № 32 відбулося урочисте нагородження учасників благодійного турніру з футболу на підтримку Збройних Сил України.

З вітальним словом до команд звернувся Бобринецький міський голова Леонід Кравченко, який зазначив, що зараз, як ніколи, ми повинні бути об’єднані і згуртовані заради спільної перемоги і що, як не спорт, об’єднує людей. Подякував усім учасникам за те, що у такий не легкий час знайшли змогу прийняти участь у турнірі і підтримати ЗСУ. Міський голова учасників команд нагородив грамотами та медалями.

За підсумками турніру маємо такі результатами:

1 місце – команда «КЗ ДЮСШ» (Василенко Михайло, Подолінський Артем, Сорока Віталій, Максименко Олександр, Черненко СергійКаранаєв Денис, Корчаченко Артем, Лашкул Іван, Шеремет Дмитро, Філіпенко Ігор, Кононенко Кирило);

2 місце – команда «Молодість» (Александров Артур, Орієнко Олександр, Кравченко Роман,Квашенко Сергій, Потьомка Віталій, Піньковський Андрій, Мічкур Анатолій, Малик Володимир, Ліщук Павло, Сирота Олександр, Шаманський Віталій);

3 місце – команда «Єдність» (Бабій Максим, Савенко Дмитро, Кривошея Владислав, Мисевра Олексій, Жак Олександр, Крюк Єгор, Кутровський Едуард, Мишанін В’ячеслав, Різун Олексій, Голик Володимир).

Голова «Бобринецької федерації футболу» Павло Арабов вручив командам-переможцям та командам-учасникам футбольні м’ячі.

Після нагородження команди зіграли між собою вирішальну гру за Кубок закриття благодійного турніру з футболу на підтримку ЗСУ сезону 2022 року.

Перемогу здобула команда «Молодість» обігравши гідних суперників з команди «КЗ «ДЮСШ».

Дякуємо усім, хто взяв участь у благодійному турнірі на підтримку ЗСУ!

Бажаємо всім здоров’я і мирного неба!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь