Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали з професійним святом - Днем рятівника

Дата: 17.09.2022 08:31
Кількість переглядів: 771

Фото без опису17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Свято було затверджено указом президента Віктора Ющенка № 830/2008 від 12 вересня 2008 року, враховуючи значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей, на підтримку ініціативи громадськості та Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Дата співпадає з святкуванням православною церквою ікони Божої Матері "Неопалима Купина", яка вважається покровителькою пожежників і рятувальників і помічницею всім, хто потрапив у біду.  

     З нагоди Дня рятівника, міський голова Леонід Кравченко відвідав 24 державну пожежно- рятувальну частину, привітав особовий склад підрозділу з професійним святом та оголосив Подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків: 

БУСУЙКУ Андрію Миколайовичу - старшому сержанту служби цивільного захисту, пожежному-рятувальнику 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області;

ІВАНЧЕНКУ Андрію Вікторовичу - старшині служби цивільного захисту, водію 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь