Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали з професійним святом - Днем рятівника

Дата: 17.09.2022 08:31
Кількість переглядів: 786

Фото без опису17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Свято було затверджено указом президента Віктора Ющенка № 830/2008 від 12 вересня 2008 року, враховуючи значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей, на підтримку ініціативи громадськості та Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Дата співпадає з святкуванням православною церквою ікони Божої Матері "Неопалима Купина", яка вважається покровителькою пожежників і рятувальників і помічницею всім, хто потрапив у біду.  

     З нагоди Дня рятівника, міський голова Леонід Кравченко відвідав 24 державну пожежно- рятувальну частину, привітав особовий склад підрозділу з професійним святом та оголосив Подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків: 

БУСУЙКУ Андрію Миколайовичу - старшому сержанту служби цивільного захисту, пожежному-рятувальнику 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області;

ІВАНЧЕНКУ Андрію Вікторовичу - старшині служби цивільного захисту, водію 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь