Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 176

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Бобринецький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ – 01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): КОД  Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 33600000-6 Фармацевтична продукція Розчини  (Анальгін розчин для ін’єкцій  500 мг/мл 2мл N10(Metamizole sodium), Глюкоза розчин для інфузій 100 мг/мл 200мл (Glucose), Еуфілін розчин для ін’єкцій  20 мг/мл 5мл N10 (Theophylline), Інгаміст розчин для ін’єкцій 100 мг/мл по 3 мл №10 (Acetylcysteine), Інфулган розчин для інфузій 10 мг/ мл 100 мл (Paracetamol), Калію хлорид концентрат для розчину для інфузій 75 мг/мл 20 мл (Potassium chloride), Кальція глюконат розчин для ін’єкцій 100 мг/мл 5мл N10 (Calcium gluconate), Лефлоцин розчин для інфузій  5 мг/ мл 100мл (Levofloxacin), Лінелід розчин для інфузій  2 мг/мл 300 мл ( Linezolid), Лонгокаїн розчин для інфузій  2,5мг/мл 200 мл (Bupivacaine), Магнію сульфа трозчин для ін’єкцій 250 мг/мл 5мл N10 (Magnesium sulfate), Маніт розчин для інфузій  150 мг/мл 200мл (Mannitol), Метронідазол розчин для інфузій  5 мг/мл 100мл (Metronidazole), Натрію хлорид розчин для інфузій 9 мг/мл 100мл (Sodium chloride), Натрію хлорид розчин для інфузій 9 мг/мл 200мл (Sodium chloride), Офлоксацин розчин для інфузій 2 мг/мл 100мл" (Ofloxacin), Рефекс порошок для розчину для інфузій по 4г/0,5 №1 (Piperacillin and beta-lactamase inhibitor), Рінгера р-н 200мл (Electrolytes), Сангера розчин для ін’єкцій  100 мг/мл 5 мл №5 (Tranexamic acid), Сода-буфер розчин для інфузій  42мг/мл 200мл (Sodium bicarbonate), Флуконазол розчин для інфузій  2мг/мл 100мл ( Fluconazole), Цефепім порошок для розчину  для ін’єкцій 1000мг N1 (Cefepime), Цефтріаксон порошок для розчину  для ін’єкцій 1г N1 (Ceftriaxone), Цефтазидим порошок для розчину для ін’єкцій 1г N1 (Ceftazidime), Юнорм розчин для ін’єкцій 2 мг/мл 2мл №5 (Ondansetron))

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-01-001746-a

4. Відкриті торги;

5. Очікувана вартість закупівлі: 641000 грн. 00 коп. ( Шістсот сорок одна тисяча грн. 00 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі – 25 найменувань.

6. Строк поставки – до 31.12.2022 року

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

  

Загальні вимоги:

 Запропоновані учасником товари повинні відповідати наступним медико-технічним та якісним вимогам:

1. Запропоновані Учасником лікарські засоби повинні бути належним чином зареєстровані в Україні та дозволені до застосування у медичній практиці. Для підтвердження зазначеної вимоги, учасникам у складі своїх тендерних пропозицій необхідно надати гарантійний лист, що товар при поставці буде супроводжуватися реєстраційними посвідченнями на лікарські засоби або іншими документами щодо підтвердження реєстрації, передбаченими чинним законодавством України.

2 Поставка лікарських засобів здійснюється за рахунок Учасника згідно заявки замовника протягом 3-х робочих днів з моменту отримання заявки (телефоном, факсом, листом). Учасник повинен мати усі необхідні дозволи на право реалізації в заклади охорони здоров'я та поставляти товар з документальним підтвердженням відповідності лікарського засобу, а саме: копії реєстраційних посвідчень або копії свідоцтв про державну реєстрацію; копії сертифікатів якості кожної серії лікарського засобу щодо дозування, лікарської форми, номер серії, кількості, назви виробника лікарського засобу, а також видаткові накладні (надати копії документів , які свідчать про якість товарів, що пропонуються учасником або гарантійний лист учасника про те, що на момент поставки ним буде надано зазначені документи.)

3. Постачальник повинен забезпечувати належні умови зберігання та транспортування лікарських засобів з дотриманням умов «холодового ланцюга». Тара та упаковка повинна відповідати вимогам, встановленим до даного виду товару і захищати лікарській засіб від пошкоджень, псування під час перевезення. (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

4. Термін придатності лікарських засобів на момент поставки товару повинен бути не менше 70% від загального строку придатності визначеного виробником. . (гарантійний лист надається Учасником у складі тендерної пропозиції).

5. У разі якщо товар виявляється неякісним, фальсифікованим та незареєстрованим згідно інформаційного листа Держінспекції з контролю якості лікарських засобів, то заміна, повернення, знищення проводиться за рахунок Учасника. - ціна за кожнуодиницю товару та загальна сума пропозиції зазначається з урахуванням ПДВ. У разі, якщо товар звільнений відсплати ПДВ, зазначити «Без ПДВ».

6. Всі посилання на торгівельну марку, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент». Еквіалентом (аналогом) лікарського засобу в розумінні даної тендерної документації  є лікарський засіб якість, діюча речовина (міжнародна назва), дозування, форма випуску, концентрація, біоеквівалентність  та інші стандартні характеристики якого абсолютно співпадають з характеристиками лікарського засобу, що є предметом закупівлі. Стандартні характеристики еквіваленту товару на який відбувається заміна повинні відповідати вимогам діючих стандартів щодо даних товарів. (У разі надання еквіваленту товару, учасник надає документи, які підтверджують повну відповідність товару).

 7.  З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та отримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та з термінами придатності, яких вимагає Замовник, учасник повинен надати копію гарантійного листа виробника або представника, дилера, дистриб'ютора (уповноваженого на це виробником, якщо їх відповідні повноваження (надати копію повноважень представника, або дилера, або дистриб'ютора) поширюються на територію України), яким підтверджується можливість поставки запропонованого товару, який є предметом закупівлі та пропонується учасником із зазначенням: повної назви учасника, назви предмету закупівлі згідно оголошення, назви товару, кількості, завірену підписом та печаткою Учасника (надається у складі тендерної пропозиції).

8. Надати копію ліцензії або документа дозвільного характеру (у разі їх наявності) на провадження певного виду господарської діяльності, якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законом .

№ п/п

Код АТХ (АТС)

Міжнародна непатентована назва

Торгова назва

Од.

Виміру

Кількість

1

N02B B02

Metamizole sodium

Анальгін розчин для ін’єкцій  500 мг/мл 2мл N10

Уп

400

2

V06D С01

Glucose

Глюкоза розчин для інфузій 100 мг/мл 200мл

Фл

5000

3

R03D A04

Theophylline

Еуфілін розчин для ін’єкцій  20 мг/мл 5мл N10

Уп

50

4

R05C B01

Acetylcysteine

Інгаміст розчин для ін’єкцій 100 мг/мл по 3 мл №10

Уп

50

5

N02B E01

Paracetamol

Інфулган розчин для інфузій 10 мг/ мл 100 мл

Фл

200

6

В05Х А01

Potassium chloride

Калію хлорид концентрат для розчину для інфузій 75 мг/мл 20 мл

Фл

10

7

A12A A03

Calcium gluconate

Кальція глюконат розчин для ін’єкцій 100 мг/мл 5мл N10

Уп

10

8

J01M A12

Levofloxacin

Лефлоцин розчин для інфузій  5 мг/ мл 100мл

Фл

200

9

J01Х Х08

Linezolid

Лінелід розчин для інфузій  2 мг/мл 300 мл

Фл

50

10

N01B B01

Bupivacaine

Лонгокаїн розчин для інфузій  2,5мг/мл 200 мл

Фл

20

11

B05X A05

Magnesium sulfate

Магнію сульфа трозчин для ін’єкцій 250 мг/мл 5мл N10

Уп

100

12

B05B C01

Mannitol

Маніт розчин для інфузій  150 мг/мл 200мл

Фл

10

13

J01X D01

Metronidazole

Метронідазол розчин для інфузій  5 мг/мл 100мл

Фл

500

14

B05X A03

Sodium chloride

Натрію хлорид розчин для інфузій 9 мг/мл 100мл

Фл

3000

15

B05X A03

Sodium chloride

Натрію хлорид розчин для інфузій 9 мг/мл 200мл

Фл

5000

16

J01MA01

Ofloxacin

Офлоксацин розчин для інфузій 2 мг/мл 100мл"

Фл

200

17

J01CR05

Piperacillin and beta-lactamase inhibitor

Рефекс порошок для розчину для інфузій по 4г/0,5 №1

Фл

20

18

B05BB01

Electrolytes

Рінгера р-н 200мл

Фл

500

19

B02A A02

Tranexamic acid

Сангера розчин для ін’єкцій  100 мг/мл 5 мл №5

Уп

40

20

В05Х А02

Sodium bicarbonate

Сода-буфер розчин для інфузій  42мг/мл 200мл

Фл

20

21

J02A C01

Fluconazole

Флуконазол розчин для інфузій  2мг/мл 100мл

Фл

100

22

J01D E01

Cefepime

Цефепім порошок для розчину  для ін’єкцій 1000мг N1

Фл

200

23

J01D D04

Ceftriaxone

Цефтріаксон порошок для розчину  для ін’єкцій 1г N1

Фл

5000

24

J01D D02

Ceftazidime

Цефтазидим порошок для розчину для ін’єкцій 1г N1

Фл

500

25

А04А А01

Ondansetron

Юнорм розчин для ін’єкцій 2 мг/мл 2мл №5

Уп

10

 

* у разі наявності в технічній частині посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, джерело походження або виробника – читати з виразом «або еквівалент».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь