Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День з міським головою

Дата: 15.07.2022 18:40
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису12 липня 2022 року в рамках акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» організовано та проведено захід «День з міським головою».

Учасниками зустрічі були представники міського парламенту дітей «Школа лідерів» Дар’я Філіпенко, Вікторія Безсонова, Дмитро Гурин та Денис Єрмоленко.

Метою заходу було ознайомлення юних парламентарів з діяльністю головної особи міста, демонстрація його повноцінного робочого дня, перейняття управлінського досвіду та обговорення ряду питань, що цікавлять мешканців громади, у форматі живого спілкування.

День спілкування з головою Бобринецької МТГ Леонідом Григоровичем Кравченком був надзвичайно насиченим, інформативним, сповненим нових вражень та емоцій.

Працюючи протягом дня разом з Леонідом Григоровичем, діти відвідали інфраструктурні об’єкти міста та сіл громади. У закладах освіти міста вони спостерігали за технологією плетіння маскувальних сіток волонтерами та процесом підготовки укриттів до нового навчального року.

Під час відвідання лікарні побачили, як здійснюється ремонт інфекційного відділення.

Також побували у гуртожитку, де забезпечено належні житлові умови для внутрішньо переміщених осіб; будинку культури, в якому обговорювалася проблема заміни вікон.

Під час перебування у міському штабі видачі гуманітарної допомоги дітям продемонстрували, з чого складається стандартний пакет речової допомоги для біженців. Заступник голови міської ради Наталія Яворська запросила представників МПД до співпраці в штабі допомоги ВПО.

Працівники КП «Міськводоканал» продемонстрували нове обладнання, яким оновлять всю мережу водопостачання в місті та розповіли про стан забезпечення водою міста.

Відвідали водойми громади, які мають певні екологічні проблеми та познайомилися з перспективами їх вирішення.

Вихованці «Школи лідерів» були присутні на індивідуальних прийомах громадян та оперативних нарадах, під час яких обговорювалися питання прийому та розселення громадян, які прибувають до нашого міста тимчасового (постійного) проживання, спілкування Леоніда Григоровича з керівниками закладів міста про стан справ у кожному з них.

Парламентери спостерігали як вирішуються важливі питання розвитку нашої громади та обговорюється стан справ у нинішній нелегкий період. А ще попрацювали в робочому кабінеті мера та навіть встигли в обідню перерву випити з ним філіжанку кави.

При зустрічі з міським головою було домовлено, що при проведені сесії шкільного парламенту дітей одним із ключових питань порядку денного буде питання співпраці молоді та влади міста.

Доброзичливе та невимушене спілкування на рівних, бліц-інтерв’ю, відповіді на актуальні запитання - все це у підсумку сформувало у свідомості дітей незабутні яскраві враження та усвідомлення відповідальності посади міського голови Бобринецької міської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь