Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відповіді на юридичні питання можна отримати у «WikiLegalAid»

Дата: 27.06.2022 08:54
Кількість переглядів: 120

Відтепер усі охочі, які мають доступ до мережі Інтернет, можуть знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Для цього слід зайти на інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою wiki.legalaid.gov.ua.

ЩО ТАКЕ WIKILEGALAID?

WikiLegalAid – інформаційна платформа, що функціонує за принципом Wikipedia. Вона розроблена та підтримується мережею фахівців та фахівчинь Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень – центрів та бюро правової допомоги. Платформа містить правові консультації з різних тем. Ці консультації розроблені з урахуванням найбільш частих запитів клієнтів до системи безоплатної правової допомоги.

Інформація у WikiLegalAid постійно підтримується в актуальному стані з урахуванням змін законодавства та судової практики в Україні. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації підготовлені так, щоб бути зрозумілими не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти. Доступ до всієї інформації, що міститься в базі, є безкоштовним для користувачів платформи.

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ WIKILEGALAID?

Користуватися платформою дуже просто. Для цього слід зайти на головну сторінку wiki.legalaid.gov.ua. Аби знайти інформацію, треба ввести у вікні пошуку на головній сторінці слово або його корінь. На екрані з’явиться перелік консультацій, що містяться в базі за цим словом або коренем. Знайти необхідну інформацію можна також через структуру категорій WikiLegalAid за галузями права, відповідна опція для чого також міститься на головній сторінці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь