Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецький РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго" повідомляє:

Дата: 22.06.2022 10:41
Кількість переглядів: 3400

Фото без описуЗ метою уникнення дефіциту палива та гідроресурсів і запобігання порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності щорічно складаються та затверджуються графіки погодинних відключень (ГПВ).

Графік погодинних відключень (ГПВ) застосовується в разі порушення нормального режиму роботи енергосистеми України внаслідок виникнення тривалого дефіциту електричної потужності.

Міністерство енергетики України повідомляє про ситуацію щодо постачання електроенергії та необхідність застосування ГПВ підприємством електроенергетики не пізніше ніж за три доби до початку застосування графіка.

ГПВ складається в обсязі не менше 75% від максимального споживання електричної потужності і розподіляється на три рівні черги, які вводяться почергово.

Графіки застосовуються після попередження споживачів. Не пізніше, ніж за одну добу до застосування ГПВ.

Графік аварійних відключень (ГАВ) застосовується у разі виникнення гострого дефіциту потужності та електроенергії в енергосистемі України у зв’язку з аварійною ситуацією, яка склалася при раптовому  порушенні режиму роботи електростанцій України.

Графік застосовується негайно за командою диспетчера. Підприємства електроенергетики виконують команди на застосування ГАВ протягом 15 хвилин, без попередження споживачів та місцевих органів виконавчої влади. 

Графік погодинного та аварійного відключення електроенергії по Бобринецькому РЕМ на 2022-2023 рр.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь