Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 17.06.2022 13:52
Кількість переглядів: 532

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Бобринецький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ – 01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): КОД  Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 44620000-2 Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі (КОТЕЛ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ТВЕРДОПАЛИВНИЙ ALTEP TRIO UNI PLUS ТИП «КТ-3Е-N» (500 кВт) (або еквівалент)

3. Ідентифікатор закупівлі: ID: UA-2022-06-16-004943-a

4. Відкриті торги;

5. Очікувана вартість закупівлі: 450000,00 грн. 00 коп. ( Чотириста п'ятдесят тисяч грн.00 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі – 1 комплект.

6. Строк поставки – Відповідно до Додаток 4 ТД

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

Інформація про необхідні технічні, якісні, кількісні та інші характеристики,

щодо предмета закупівлі  (технічні вимоги)

ДК 021:2015 44620000-2 Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі (КОТЕЛ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ТВЕРДОПАЛИВНИЙ ALTEP TRIO UNI PLUS ТИП «КТ-3Е-N» (500 кВт) (або еквівалент)

На  підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати наступне:

         1. Таблицю відповідності запропонованого учасником товару технічним вимогам. Інформація повинна бути обов’язково підтверджена посиланням на відповідні сторінку(и) технічного документу виробника (експлуатаційної документації: настанови (інструкції) з експлуатації (застосування), або технічного опису чи технічних умов, проспектів, брошур або ін. документів українською мовою,   в якому міститься ця інформація, разом з додаванням його(їх) оригіналу(ів) або копії(й).

Загальні характеристики:

Загальні відомості

Ступінь інформації

Дані котла

1.

Фірма виробник обладнання

вказати

 

2.

Країна-виробник

вказати

 

3.

Модель

вказати

 

4.

Гарантійний термін експлуатації

не менше 60 місяців

 

Технічні параметри:

№ за/п

Найменування технічних параметрів

Норма для котла

Відповідність

(так/ні з посиланням на сторінку та пункт/розділ технічного опису)

1

Номінальна теплопродуктивність (потужність ) котла, кВт

500

 

2

Площа поверхні теплообміну в котлі не менше , м2

45,0

 

3

Коєфіцієнт корисної дії, не менше, %

86

 

4

Розмір топки не менше

 

 

Глибина, мм

1500

 

Ширина, мм

1450

 

Об'єм, дм3

3050

 

5

Водяна ємність котла,л

1200

 

6

Маса котла без води не менша ,кг

4000

 

7

Споживання електроенергії (контлорел+вентилятори) (230 В, 50 Гц), не більше, Вт

805

 

8

Розміри завантажувальних дверцят   не менше       

 

 

Висота, мм

850

 

Ширина, мм

945

 

9

Діаметр патрубків прямої і зворотньої мережної води (Ду), мм

125

 

10

Габаритні розміри котла, мм не більше

 

 

ширина

1670

 

висота

2160

 

довжина

3350

 

11

Можливість переведення котла на роботу в автоматичному режимі під паливні пелети

наявність

 

12

Наявність вертикального чотирьохходового теплообмінника з додатковими дверцятами для покращення обслуговування (чищення)

наявність

 

         

Товщина стінок котла повина бути виготовлена з високоякісної сталі не менше 6мм  (надати гарантійний лист)

Комплект постачання: (надати гарантійний лист)

-котел у зборі

-паспорт котла

-керівництво з експлуатації

-комплект чистки котла

-відбивач з шамотом

-блок автоматики управління

-вентилятори

     1. Товар має бути новим, виготовленим в 2021-2022 році, не перебував в експлуатації, якісним та поставлятися в упаковці, заводу виробника, на якій зазначаються: назва товару, логотип фірми-виробника, країна виробництва (надати гарантійний лист).

     1.1. Транспортні послуги (доставка, навантаження, розвантаження) та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок Постачальника  (надати гарантійний лист).

    1.2 Котел має бути в наявності надати паспорт на котел.

2. Інформацію про відповідність запропонованого до поставки Товару технічним та якісним вимогам Замовника, шляхом надання під час проведення процедури  закупівлі сканованих копій наступних документів завірених мокрою печаткою учасника:

2.1. Оригінал або копії авторизаційного листа від виробника або офіційного дистриб’ютора виробника запропонованого Учасником товару із зазначенням найменування Замовника, номера тендеру в системі публічних закупівель, назви та юридичної адреси учасника, який підтверджує статус Учасника як партнера виробника, чинного на дату подання тендерних пропозицій.

2.2. Копії документів, які свідчать про якість на котли, а саме сертифікати якості та/або сертифікати відповідності та/або декларації про відповідність тощо.

2.3. У разі запропонування аналогу учасник у складі пропозиції має надати порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника (обов‘язково зазначається виробник, модель та посилання на офіційний сайт виробника або лист від виробника/офіційного дистриб’ютора з повним переліком технічних характеристик)  для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника. Якщо характеристики товару не відповідають вимогам Замовника – пропозиція буде відхилена.В разі пропонування аналогу, учасник надає гарантійний лист, що всі зміни в проектній документації відбудуться за рахунок учасника, який запропонував аналог.

2.4. Копії сертифікатів ISO 14001:2015, ISO  45001:2018  ISO 37001:2016

3. Учасник має підтвердити наявність сервісного (-их) центру (-і), представництва, представника, який забезпечать гарантійну підтримку обладнання протягом визначеного гарантійного терміну, за умови забезпечення усунення протягом доби недоліків, виявлених під час експлуатації котлів.   Доставка устаткування в сервісний центр або уповноваженому представнику для ремонту повинен виконуватися силами і за рахунок Постачальника.

У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника, відсутні вищевказані документи, що підтверджують якість товару або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.

Примітка: всі посилання на конкретну марку, виробника, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, слід читати з виразом „або еквівалент„.

Зазначені параметри можуть змінюватися постачальником тільки в сторону покращення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь