Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Всесвітнім днем донора

Дата: 14.06.2022 07:58
Кількість переглядів: 598

Фото без описуЩорічно 14 червня у різних країнах світу відзначають Всесвітній день донора крові.

Всесвітній день донора крові - особливий день, що відзначається на честь донорів крові. Цілями цієї події є підвищення обізнаності про необхідність безпечної крові та її продуктів і, звичайно ж, вираз подяки донорам, які добровільно і безоплатно надають свою кров для порятунку людських життів.

Всього одна доза донорської крові може врятувати життя трьом людям. Її неможливо замінити медикаментозними засобами або штучно синтезувати. Тому потреба в донорській крові та її компонентах існує постійно.

Донор – це зовсім не знайома вам людина, яка може надати кожному з нас, неоцінену поміч. Комусь Донор подарує ще один День Народження, комусь – ще не одну зоряну ніч та незабутній сонячний день, ще не одне побачення, ще не одну хвилину радості, сміху, душевних розмов, ще один шанс на життя…

Саме Ви рятуєте найцінніше – людське життя, адже переливання крові потребують тисячі людей. Щира подяка та уклін кожному донору за таку важливу та відповідальну життєву позицію!

Саме завдяки чуйності та небайдужості безоплатних донорів, врятовано життя багатьох людей, насамперед, наших воїнів, які дістали серйозних поранень, захищаючи Україну.

Дякуємо Вам, шановні донори! Нехай Ваш безцінний, безіменний подвиг буде винагороджений довгими роками життя, нескінченним щастям, благополуччям та міцним здоров’ям!

Миру, добра та злагоди!

Слава Україні!


З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь