Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Мотиваційний турнір з волейболу

Дата: 30.05.2022 13:18
Кількість переглядів: 549

Фото без опису29 травня 2022 року на базі комунального закладу «Бобринецький ліцей № 1» Бобринецької міської ради проводився мотиваційний турніру з волейболу з метою підняття бойового духу та мотивації військовослужбовців ЗСУ, вшанування пам’яті Героїв України, які віддали життя за територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Участь у даному заході  взяло 7 команд: 6 команд з Бобринецької громади, 1 команда з Кетрисанівської громади. До змагань були залучені особи з числа внутрішньо переміщених осіб.

До учасників змагань звернувся Бобринецький міський голова Леонід КРАВЧЕНКО, який наголосив, що у сьогоднішніх змаганнях не буде переможців та переможених, оскільки  усі наші досягнення та здобутки в роботі та спорті наближають довгоочікувану Перемогу – перемогу у війні.

Гра була цікавою і емоційною, проведена у дружній атмосфері.

За результатами змагань досягнуті наступні результати:

1 місце – команда «Бобринецька МТГ» (Бабич Артур, Варава Олександр, Лебединський Дмитро, Пітенко Віталій, Матіс Володимир, Тітаренко Віктор, Телих Наталія, Шоколов Вадим);

2 місце – команда «Перемога» (Андалюкевич Олег, Василенко Михайло, Кучеренко Євген, Паїцький Володимир, Трембич Олександр, Трембич Сергій);

3 місце – команда «ПТУ № 32» (Грозан Микола, Зайцев Віктор, Пасіка Юлія, Ліщук Павло, Куля Вадим, Новіков Дмитро, Романенко Денис, Штанько Сергій).

Дякуємо всім учасникам та уболівальникам, що долучилися до заходу і фінансово підтримали наші Збройні сили!

Бажаємо всім здоров’я, мирного неба та перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь