Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

100 лілій в 100 громад заради Перемоги!

Дата: 24.05.2022 16:29
Кількість переглядів: 1126

Фото без описуСьогодні, 24 травня в рамках акції «100 лілій в 100 громад заради Перемоги!» в місті Бобринець висадили 100 лілій. Ініціатором даної акції стали газета Сільський вісник у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B. V..

100 різнокольорових лілій символізують різні народи, що допомагають Україні боротися з російськими загарбниками

Працівники Бобринецької міської ради разом з внутрішньо переміщеними особами висадили квіти на центральній алеї міського парку ім. М.Л.Кропивницького з побажанням як найшвидше зустрітися на цьому місці, щоб відсвяткувати Перемогу над окупантом.

Садила квіти й голова громадської організації "Стратегія майбутнього" Тетяна Котенко, яка впевнена, що перемога незабаром настане, а створена спільно з переселенцями алея буде нагадувати про важливість триматися разом, захищати тил і допомагати Збройним силам України.

Бобринецька міська рада дякує всім хто допомагав у висадці квітів та ініціатору акції голові Асоціації сільських, селищних та об’єднаних громад України – Наталії Ключник за надану можливість символічно підтримати ЗСУ.

Також міський голова Леонід Кравченко наголосив, що робота по насадженню квітів та дерев на території громади буде продовжуватись.

Слава Україні!

Слава ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь