Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вічний спокій і вічна пам’ять

Дата: 18.05.2022 20:29
Кількість переглядів: 1443

На 97 році життя перестало битися серце шановної та поважної людини ветерана праці, учасниці бойових дій Другої світової війни - Войнаровської Любові Григорівни.

Любов Григорівна народилася 15 травня 1925 року в с. Миколо-Бабанка бувшого Бобринецького району. У 1944 році пройшла курси медиків: перев’язувала бійців, займалася знешкодженням мін і снарядів. Ризикувала життям, звільняючи землю від смертоносних боєприпасів, рятувала бійців від голодної смерті, виводила із оточення. Після війни закінчила Харківський технічно-фінансовий технікум, здобула середню спеціальну освіту.

За свої воєнні та трудові звитяги нагороджена орденом «Захисник Вітчизни», «За мужність», п’ятьма ювілейними медалями.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.

Світлий, добрий спомин про Любов Григорівну житиме в серцях рідних, односельчан, громади, усіх, хто її знав, любив і поважав.

 

Вічна пам’ять та Царство Небесне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь