Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відзначення Дня памяті та примирення

Дата: 08.05.2022 12:59
Кількість переглядів: 747

Фото без описуУ ці дні ми говоримо про сумні події 1939 – 1945 років, згадуємо всіх тих, перед ким ми у нескінченному боргу за наше сьогодення, схиляємо голови перед полеглими у боях, концтаборах, у вирі воєнного лихоліття.
З нагоди Дня пам'яті та примирення міський голова Леонід Кравченко, перший заступник міського голови Валентин Музика, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Наталія Яворська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, ЖКГ, Бобринецької міської ради Євгеній Кулик, секретар Бобринецької міської ради Світлана Торіна поклали квіти до стели загиблим воїнам АТО, пам’ятнику митрофорному протоієрею отцю Юрію Онисько, пам’ятного знаку загиблим вчителям, пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС та пам’ятника Невідомому солдату. Приєднались до вшанування і внутрішньо переміщені особи.
Також відвідали ветеранів Другої світової війни Неклесу Дем’яна Дем’яновича, Войнаровську Любов Григорівну, Хмаріна Івана Васильовича та привітали з днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Іван Васильович розповів, що 8 травня у нього другий день народження, оскільки саме в цей день йому вдалося врятуватись з палаючого танка. 
Шановні ветерани, учасники бойових дій прийміть щиру вдячність за відвагу, героїзм і витримку, за все, що Ви зробили аби ми сьогодні мали шанс на мирне, світле і вільне майбутнє.
Бажаємо незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, віри і впевненості у завтрашньому дні. Хай життя дарує вам побільше посмішок і радості, а нові покоління свято бережуть пам’ять про ваш безсмертний подвиг!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь