Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома мешканців та гостей громади

Дата: 05.05.2022 08:59
Кількість переглядів: 868

У забезпеченні основ національної безпеки в умовах військової агресії російської федерації проти України важливу роль відіграє ефективне запобігання та протидія колабораційній діяльності, кримінальну відповідальність за здійснення якої передбачено Законом України від 03.03.2022 року № 2108-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність».

Наразі з метою забезпечення умов для перемоги України у війні проти російської федерації Національне агентство з питань запобігання та протидії корупції, в тому числі і через уповноважену особу Бобринецької міської ради, здійснює моніторинг з метою виявлення фактів колабораційної діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, яка здійснюється в умовах конфлікту інтересів.

З метою виявлення фактів колабораційної діяльності - колаборантів звертаємось до жителів та гостей міста повідомляти Бобринецьку міську раду про виявленні факти колаборанства за контактним телефоном 3-41-88.

Даними про особу колаборанта можуть бути: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, місце знаходження чи перебування, рід занять, контактний номер телефону, профілі у соціальних мережах тощо. Опис фактів що свідчать про сприяння ворогу, посилання на джерела в яких зафіксовано такі факти, наявні докази (переписка, фото, відео тощо).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь