Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Міжнародним днем праці

Дата: 01.05.2022 08:00
Кількість переглядів: 678

Фото без описуЩороку ми, як і жителі багатьох країн світу, традиційно святкуємо Перше травня. Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу. Це свято історично утворилося, як день боротьби працівників за свої права і уособлює прагнення людей жити в мирному, демократичному суспільстві.

З Днем Першотравня ми пов'язуємо надії на краще майбутнє. Він як і раніше наповнює нас оптимізмом, змушує відчути себе частиною єдиного цілого, частиною суспільства, його історії.

1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, розвиває економіку країни та рідного краю.

Тож нехай у кожного з нас завжди буде улюблена справа, яку подобається робити, повага колег, задоволення від відмінних результатів праці, а першотравень буде символом нашої взаємної підтримки і спільної боротьби за гідне сьогодення, за краще майбутнє.

Бажаємо всім, гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил для здійснення всіх планів і починань. Нехай гарний весняний настрій супроводжує протягом всього року!

З повагою, Бобринецька міська рада її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь