Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем прикордонника України

Дата: 30.04.2022 08:00
Кількість переглядів: 760

Фото без описуВітаємо особовий склад, ветеранів, усіх, хто забезпечує недоторканність кордонів нашої Батьківщини, з професійним святом – Днем прикордонника!

Охоронці державних рубежів — це одна з невід’ємних ланок, яка допомагає зміцнювати систему національної безпеки і захищає політичні, економічні та військові інтереси нашої Батьківщини.

Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам працювати, мріяти, будувати майбутнє.

Ви – зразок професіоналізму, витримки й сміливості, Ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

Цього святкового дня глибоко вдячні усім тим, хто сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов'язок щодо охорони кордонів нашої Вітчизни.

Бажаємо вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до Батьківщини й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народу.

З повагою, Бобринецька міська рада її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь