Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День пам'яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2022 08:00
Кількість переглядів: 593

Фото без описуАварія на ЧАЕС є символом наймасштабнішої техногенної катастрофи в історії людства. Трагедія, спричинена вибухом на її четвертому енергоблоці, не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, нищівного впливу на здоров’я та психіку людей, їхній побут і соціально-економічні умови життя.

Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи в пам’яті народний подвиг ліквідаторів. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків.

Вам, шановні ліквідатори, найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію, сміливість та відвагу. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів ступили назустріч смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей.

Шановні учасники ліквідації на Чорнобильській атомній станції! Бажаємо Вам і Вашим родинам щастя, душевної бадьорості, терпіння, великої удачі, незмінного позитивного настрою, ясності думок і щирої поваги від людей. Низький уклін Вам за Вашу мужність, за Ваш подвиг. Нехай у Ваших родинах панує мир та злагода, а Господь дарує Вам здоров’я, сили та наснаги.

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

З повагою Бобринецька міська рада її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь