Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» повідомляє:

Дата: 28.03.2022 09:39
Кількість переглядів: 538

На даний момент Товариство здійснює постачання електричної енергії наступним групам споживачів: усім побутовим споживачам Кіровоградської області (441 224 споживача), на підставі укладених договорів про постачання електричної енергії в особливий період, переважній більшості бюджетного та комунального сектору, в тому числі критично важливим, потужним промисловим підприємствам, середньому та малому бізнесу.

Рішенням КМУ було заборонено нарахування та стягнення штрафів з споживачів у разі несвоєчасної або неповної оплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану, та відключати споживачів. Дана інформація була сприйнята частиною споживачів, як можливість не сплачувати рахунки за отримані послуги. До прикладу, рівень оплат за використану електроенергію понизився на 38% усіма категоріями споживачів. При цьому, всі надавачі послуг ЖКХ розуміють, що сплата за комунальні послуги є гарантією вчасного та якісного надання таких послуг. А в областях де відсутні бойові дії, вчасна та повна оплата комунальних послуг є запорукою стабільного функціонування економіки та розвитку територій.

Таким чином, вчасно отримана оплата за електричну енергію надасть ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» можливість виконати зобов’язання щодо її купівлі на ринку та оплати послуг з доставки та передачі, чим гарантовано забезпечить наявність електричної енергії у населення, комунальних та бюджетних установах і промисловості Кіровоградської області, що в свою чергу дозволить ефективно працювати в умовах воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь