Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо з 100-річним ювілеєм!!

Дата: 21.03.2022 14:44
Кількість переглядів: 907

100 років- це  низка історичних подій, 100 років-це довгий і тернистий  життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років- це море сліз радості та горя, 100 років- це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха, ім’я якої - Феодосія Іванівна Пустовойченко!

Сьогодні 21 березня 2022 року у Бобринецькій міській територіальній громаді неординарна і дуже приємна  подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька міста Бобринець Феодосія Іванівна Пустовойченко!

Феодосія Іванівна народилась 21 березня 1922 року у селі Коробчино, що в колиш­ньому Ново-Мирго­родському районі в багатодітній сім’ї . Вона виховала сина,  двох онуків та чотири правнуків. На долю пані Феодосії випало чимало випробувань, війна, втрата доньки, а пізніше чоловіка. Працювала в колгоспі.

Пані Феодосія сильна духом людина, сповнена оптимізму та щирості. Вона вміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

Поважну ювілярку привітали міський голова Леонід Кравченко та голова Бобринецької міської організації ветеранів України Лідія Беліченко. Пані Феодосії в другому сторіччі життя  побажали міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру,  поваги і турботи рідних.

Нехай Господь дарує  Вам, Феодосія Іванівно, ще багато Многих і Благих літ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь