Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2022 17:00
Кількість переглядів: 447

Фото без описуСьогодні, 14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у будь-який момент стати на захист країни, її народу, рідних і близьких.

Саме цього дня, 2014 року з Майдану на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці. Так, було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії.

Тисячі звичайних українських громадян, патріотів, кинувши власні справи і рушивши з барикад на Майдані Незалежності, змогли згуртуватися в добровольчі батальйони та у складний і трагічний для України час, коли агрессор ступив на нашу землю, першими стали на її захист. Ті виклики, які постали перед Україною, народили нове покоління Героїв, які проявляючи неабияку мужність, відвагу, героїзм, жертовність та демонструючи незламність духу, сьогодні на півночі, півдні та сході України продовжують виборювати майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя цілі покоління патріотів України. Сьогодні, схиливши голови, згадуємо і тих, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю.

Шановні добровольці, захисники України, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Нехай Господь оберігає і захищає вас від куль та снарядів, дарує силу і наснагу для боротьби за свободу і неподільність  нашої держави. Мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння українському народові. Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають Вас на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь