Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 04.03.2022 10:20
Кількість переглядів: 319

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в

Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОБРИНЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 27200, Україна , Кіровоградська обл., Бобринецький р-н., м. Бобринець, вул. 16 Березня, буд. 82; код за ЄДРПОУ – 01995108

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): КОД  Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник"– 33600000-6 Фармацевтична продукція  Наркотичні засоби (Розчин морфіну (Morphine), Фентаніл (Fentanyl) ,Кетамін Ketamyni), Сибазон(diazepamum))  

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-23-008636-a

4. Відкриті торги;

5. Очікувана вартість закупівлі: 190000 грн. 00 коп. ( Сто дев'яносто тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ;

    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

5. Обсяги закупівлі – 4 найменування.

6. Строк поставки – до 31.12.2022 року

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

  

Загальні вимоги:

 1. Строк поставки: до 31.12.2022 року.

 2.  Поставка Товару здійснюється власними силами та за власний рахунок Постачальника за  адресою: 27200, Кіровоградська обл., Кропивницький  район, м. Бобринець , вул. 16 Березня, 82, КНП "Бобринецька лікарня"

 3.  Доставка товару, розвантажувальні роботи  здійснюється за рахунок та транспортом Постачальника.

 4. Строк поставки товару: протягом 3(трьох) робочих днів від дати отримання  Постачальником Замовлення на відповідну партію товару, що поставляється.

 5. Постачальник  гарантує, що Товар, який є предметом цього Договору, не обтяжено ніякими правами третіх осіб.

 6. Термін придатності  Товару  на момент поставки має складати не менше 70% від загального терміну придатності.

7. Якість товару має відповідати діючим на території України державним стандартам та міжнародним стандартам, що має бути підтверджене на момент поставки сертифікатами якості (відповідності) виробника.

 8.Вся продукція, яка пропонується до поставки, повинна бути зареєстровано в МОЗ Україні та дозволено для використання в медичній практиці.

9. До кожного товару, що поставляється додається інструкція про застосування, яка повинна містити: назву товару; загальну характеристику (хімічну назву, основні фізико-хімічні властивості, склад); відомості про фармакологічні властивості; показання для застосування; протипоказання; взаємодію з іншими засобами; способи застосування та дози; побічну дію; запобіжні заходи; форми випуску; умови та строки зберігання; умови відпуску.

10.Учасник вправі запропонувати еквівалент препарату.

   В разі подачі еквіваленту товару, що запропонований Замовником в медико - технічних вимогах, учасник подає порівняльну характеристику запропонованого ним товару та товару, що визначена в МТВ з відомостями щодо відповідності вимогам Замовника.

Еквівалентом (аналогом) лікарського засобу в розумінні даної тендерної документації є лікарський засіб якість, діюча речовина препарату (міжнародна назва), дозування, форма випуску, концентрація  та інші стандартні характеристики товару абсолютно співпадають з характеристиками препарату, що є предметом закупівлі. Стандартні характеристики еквіваленту товару на який відбувається заміна повинні відповідати вимогам діючих стандартів щодо даних товарів. Запропонований препарат повинен відповідати всім нижче наведеним вимогам та бути біодоступним та біоеквівалентним в порівнянні з лікарським засобом, що є предметом закупівлі.

В разі якщо пропозицією учасника передбачаються еквівалентні лікарські засоби   до тих препаратів, що є предметом закупівлі, учаснику в складі пропозиції тендерних торгів необхідно додатково надати скан-копію заключного звіту   про проведення клінічного дослідження з оцінки біоеквівалентності  даних препаратів та/або іншого документу який відображає однакові параметри (біологічні, токсикологічні, фармацевтичні та терапевтичні властивості препарату) про  біоеквівалентного та біодоступного  засобу  виданого уповноваженою установою/закладом  центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я. 

11. Загальноприйнята міжнародна непатентована назва діючої речовини (речовин) товару за дозуванням, що запропоновано Учасником, повинна входити до Національного переліку основних лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 року № 333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення» зі змінами та доповненнями.

12. У разі, коли товар, що є предметом закупівлі, тільки буде реєструватися або знаходиться на реєстрації в Міністерстві охорони здоров’я України, надати оригінал листа, або завірену копію, або інший документ, що підтверджує цей факт.

13. Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником.

- копії Реєстраційних посвідчень по кожному лікарському засобу;

 копії сертифікатів (декларацій) якості на лікарські засоби;

14.  Надати гарантійний лист учасника про можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів у кількості, зі строками придатності та в терміни, визначені тендерною документацією.

   Гарантійний лист повинен включати ідентифікатор закупівлі (номер оголошення) оприлюдненого на веб-порталі Уповноваженого органу, а також назву предмету закупівлі та назву замовника згідно оголошення.

15. Якщо тендерна пропозиція не буде відповідати характеристикам вказаним у медико-технічних вимогах тендерної документації, Замовник торгів відхиляє дану пропозицію, як таку, що не відповідає умовам конкурсної документації.

Наркотичні засоби

№ п/п

Найменування препарата

Міждународна непатентована назва     (МНН)

Одиниця виміру

Кількість

1

Розчин морфіну ГХ 1% 1,0

Морфін (Morphine)

 Амп.

600

2

Фентаніл  0,05% мг/мл  2,0мл

Фентаніл (Fentanyl)

 Амп.

960

3

Кетамін -ЗН  50 мг/мл, 2,0

Кетамін (Ketamyni)

 Амп.

240

4

Сибазон 0,5% 2,0

Діазепам (diazepamum)

Амп.

480

 

* у разі наявності в технічній частині посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, джерело походження або виробника – читати з виразом «або еквівалент».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь