Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ОПИТУВАННЯ СЕРЕД УКРАЇНСЬКИХ КОМПАНІЙ ЩОДО СПІВПРАЦІ З ПРЕДСТАВНИКАМИ СЛОВАЦЬКОГО БІЗНЕСУ

Дата: 14.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Торгово-промислова палата України засвідчує Вам свою повагу та інформує, що на даний час органами державної влади України розпочато підготовку до 5-го засідання Українсько-словацької Змішаної Комісії з питань економічного, промислового і науково-технічного співробітництва. Головою української частини Комісії призначено Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України О. В. Стефанішину, словацьку частину Комісії очолює Віце-прем'єр-міністр, міністр економіки Словаччини Ріхард Сулик.

У зв'язку із підготовкою змістовної частини економічного блоку засідання Комісії найближчим часом мають відбутися онлайн-консультації для виявлення найбільш перспективних, актуальних, а також проблемних питань українсько-словацького ділового співробітництва, до підготовки яких також була долучена і ТПП України.

З метою формування переліку зазначених питань, ТПП України за дорученням Офісу Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України проводить опитування серед українських компаній, що вже мають досвід або бажають налагодити співпрацю з представниками словацького бізнесу, для чого була розроблена спеціальна анкета (натисніть для заповнення Гугл форми).

Кінцевий термін заповнення анкети – 14 лютого 2022 року. Отримана інформація буде узагальнена та використана при формуванні Порядку денного засідання Комісії.

Заздалегідь дякуємо за співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь