Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецька міська рада нагадує, що громадянам, які одноосібно обробляли у минулому році земельні ділянки  понад 2 гектари, необхідно задекларувати доходи.

Дата: 25.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 927

Фото без описуЗ 01.01.2022 р. розпочалась кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами протягом 2021 року.

Відповідно до норм  Податкового кодексу України,  подавати податкові декларації про майновий стан і доходи необхідно одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари та отримують доходи. Декларація за 2021 рік подається до 01 травня 2022 року.

Доходи від  вирощеної сільськогосподарської продукції на власних земельних ділянках площею понад 2 гектари та доходи від надання власних земельних ділянок в оренду іншій фізичній особі, підлягають оподаткуванню ПДФО за ставкою 18 % та військовим збором за ставкою 1,5 %. Самостійно сплатити узгоджені податкові зобов’язання платники ПДФО зобов’язані до 1 серпня року, що настає за звітним.

Наголошуємо, що кожен з одноосібників має можливість подати декларацію через  Електронний  кабінет.  Вхід до Електронного кабінету – за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь