Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги споживачів житлово-комунальних послуг

Дата: 21.12.2021 16:22
Кількість переглядів: 799

Фото без описуВчасно сплачувати за комунальні послуги - обов’язок кожного!

 

Міська влада  разом з комунальними підприємствами «Комунальник» і «Міськводоканал» відмічає значні зрушення, які відбулися стосовно своєчасної і в повній мірі сплати споживачами за отримані (спожиті) комунальні послуги.

Однак, не всі споживачі  свідомо ставляться до обов’язку вчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги.

Радимо звернути увагу на необхідності розрахунку за спожиті комунальні послуги до 20 числа кожного місяця в повному обсязі, оскільки у разі несвоєчасного здійснення платежів, сума стягнення заборгованості через суд може виявитись значно більшою із врахуванням інфляційного нарахування на суму боргу, 3% річних від простроченої суми та судового збору.

На сьогоднішній день у 3-х випадках мало місце звернення до суду із заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані комунальні послуги. Після набрання законної сили рішень суду примусове стягнення боргу за житлово-комунальні послуги буде здійснено державним виконавцем згідно з Законом України «Про виконавче провадження».

Адміністрація підприємств закликає, попри усі суспільні обставини, бути відповідальним споживачем і провести вчасну оплату за отримані (спожиті) житлово-комунальні послуги ніж просто припинити платити за послуги та доводити справу до суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь