Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставина

Дата: 24.11.2021 15:40
Кількість переглядів: 926

На підставі розпорядження міського голови від 22 листопада 2021 року № 182 «Про проведення профілактичного заходу (рейду) «Діти вулиці», «Діти в сім'ях» у вечірній час» 22 листопада 2021 року службою у справах дітей Бобринецької міської ради спільно з працівниками комунального закладу «Бобринецький міський центр соціальних служб», інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Маргаритою Бортко та поліцейським офіцером громади СВГ ВП Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Олександром Гузієнком проведено профілактичний захід (рейд) в сім'ях, де діти опинилися у складних життєвих обставинах. В ході рейду здійснено обстеження умов проживання 5 сімей де проживають діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, та 1 сім'ї, де проживають діти, позбавлені батьківського піклування. За результатами обстеження на 1 особу складено протокол за ч. 1 статті 184 КУпАП (ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей).

Всі сім'ї надали можливість провести обстеження умов утримання та виховання дітей. Нарікань щодо роботи працівників соціальних служб та поліції у вечірній час не надходило.

 

Начальник служби у справах дітей Бобринецької міської ради                                                        Лілія НЕКЛЕСА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь