Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем студента!

Дата: 17.11.2021 09:59
Кількість переглядів: 677

Фото без опису17 листопада по всьому світу відзначається Міжнародний день студента. Свято, яке уособлює собою молодість, самостійність та прагнення до знань.

Студенти -  майбутнє нашої країни і гарант її всебічного розвитку. Завдяки вашій небайдужій життєвій позиції, активній участі у житті суспільства та ентузіазму у вирішенні будь-яких питань, відбуваються позитивні зрушення в державі. Ваша креативність, ідеї та погляди є основою розвитку майбутніх поколінь українців!

Студентські роки - найцікавіший, веселий і водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів. Бажаємо, щоб він запам’ятався вам не тільки навчанням, а й захоплюючими студентськими буднями! Нехай будь-які справи будуть до снаги і приносять позитивний результат.

Вітаємо усіх студентів нашої громади! Бажаємо вам успіхів у навчанні, поблажливих викладачів та вдалих сесій. Нехай здобуті знання стануть першим кроком для отримання престижної, високооплачуваної роботи. Хай ваш процес пізнання не завершується лише студентськими роками, завжди пізнавайте нове і цікаве, не залежно від віку і статусу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь