Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

МІСЬКА РАДА ЗАКЛИКАЄ МІСТЯН ВЧАСНО РОЗРАХОВУВАТИСЯ ЗА СПОЖИТІ КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 11.11.2021 11:11
Кількість переглядів: 1231

Фото без описуДев’ятий місяць на території міської громади діють нові тарифи на житлово-комунальні послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, на централізоване водопостачання та водовідведення.

Введення в дію з березня поточного року нових тарифів та заходи оптимізації структури та витрат на надання таких послуг, проведені самими підприємствами, надали змогу певною мірою стабілізувати роботу комунальних підприємств міської ради «Комунальник» і «Міськводоканал».

Разом з тим, мають місце непоодинокі випадки несвоєчасної або неповної оплати споживачами фактично отриманих житлово-комунальних послуг. За таких обставин, служби міської ради та комунальні підприємства віддають перевагу роз’яснювальній та претензійній роботі з боржниками. І лише у крайніх випадках мають місце звернення до суду за стягненням заборгованості за несплату обов’язкових платежів з надання житлово-комунальних послуг.

Міська рада та її комунальні підприємства-надавачі житлово-комунальних послуг закликають жителів міської громади, керівників бюджетних установ та інших споживачів таких послуг на її території не затягувати сплату боргових зобов’язань за спожиті житлово-комунальні послуги та  своєчасно розраховуватися за надані послуги.

У разі виникнення проблем з оплатою послуг краще звернутися до надавачів послуг і разом шукати шляхи виходу з ситуації, у тому числі погашення заборгованості шляхом її реструктуризації.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь