Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Дата: 01.10.2021 09:17
Кількість переглядів: 715

Фото без описуЩиро вітаємо Вас шановні ветерани, поважні жителі нашої громади із Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Щороку 1 жовтня українці, разом зі всією світовою спільнотою, засвідчують глибоку пошану людям поважного віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами утверджували українську державність, є носіями кращих трудових і культурних традицій.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війн та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість та вміння. Безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування.

В цей особливий день вітаємо вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана. Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, сімейного щастя, злагоди та добробуту! Нехай вогник родинного тепла — одвічне джерело любові та наснаги  — завжди зігріває ваші серця!

 

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь