Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виставка картин «Бобринець та його околиці»

Дата: 24.09.2021 08:13
Кількість переглядів: 885

Фото без описуБагата Бобринецька земля своїми талановитими людьми, які прославляють наш степовий край не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Серед них є політичні діячі, науковці, а також творчі особистості такі як актори, кінорежисери та професійні художники.

23 вересня 2021 року в приміщенні КЗ «Бобринецький міський будинок культури» Бобринецької міської ради відбулося відкриття персональної виставки картин «Бобринець та його околиці» видатного художника, члена національної спілки художників України, нашого земляка –  Вутянова Сергія Анатолійовича, присвяченої відзначенню 254-ої річниці міста Бобринець.

Відкриття виставки пройшло тепло та в дружньому колі поціновувачів мистецтва. Художні твори представлені на виставці, вражають щирістю почуттів до своєї малої батьківщини: любові, добра, краси. У кожній роботі відчувається індивідуальність художника, його власне бачення світу. Його картини сповнені душевним теплом та щирістю.

Персональна виставка картин Сергія Вутянова – «Бобринець та його околиці» продовжить своє експонування в приміщенні КЗ «Бобринецький міський краєзнавчий музей ім. М. Смоленчука» Бобринецької міської ради. Всіх бажаючих доторкнутися до прекрасного та ознайомитися з роботами Сергія Анатолійовича чекаємо за  адресою: м. Бобринець, вул. Миколаївська, 78.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь