Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 21.09.2021 10:54
Кількість переглядів: 448

Фото без опису21 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням першого заступника міського голови Валентина МУЗИКИ.

На засіданні члени виконкому заслухали питання:

1.Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про продовження строку дії та внесення змін до Програми «Безпечне місто» Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки», затвердженої рішенням Бобринецької міської ради від 31 березня 2021 року №432.

2. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про продовження строку дії та внесення змін до Програми підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2021- 2023 роки», затвердженої рішенням Бобринецької міської ради від 31 березня 2021 року №433.

3. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про продовження строку дії та внесення змін до комплексної Програми цільового забезпечення призову громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом, на навчальні збори, з питань мобілізації та приписки юнаків до призовної дільниці на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки», затвердженої рішенням Бобринецької міської ради від 31 березня 2021 року № 444».

4. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Програми реконструкції, капітального і поточного ремонту та утримання доріг Бобринецької міської територіальної громади на 2022- 2025 роки».

5. Про схвалення проекту рішення міської ради "Про затвердження Програми будівництва, капітального ремонту, реконструкції та модернізації об’єктів комунальної власності і соціально – культурного 2 призначення Бобринецької міської територіальної громади на 2022 - 2025 роки".

6. Про схвалення проекту рішення «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Бобринецької міської територіальної громади на 2022-2025 роки».

7. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Програми «Безпечне правосуддя» на території Бобринецької міської територіальної громади на 2021 рік».

8. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми з надання соціальних та реабілітаційних послуг жінкам та чоловікам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю в установах соціального обслуговування на 2022-2025 роки».

9. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про затвердження Програми фінансової підтримки Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» на 2022-2024 роки».

10. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про внесення змін до рішення Бобринецької міської ради від 24 грудня 2020 року №214 «Про бюджет Бобринецької міської територіальної громади на 2021 рік»». Доповідач: Степанова А.В., начальник фінансового управління Бобринецької міської ради.

11. Про затвердження плану заходів щодо складання проєкту бюджету Бобринецької міської територіальної громади на 2022 рік.

12. Про комісію з питань прийняття – передачі комплексу будівель (Дібрівський фельдшерський пункт) з комунальної власності 3 Кетрисанівської сільської територіальної громади у комунальну власність Бобринецької міської територіальної громади.

13. Про внутрівідомчу передачу майна міської територіальної громади.

14. Про погодження змісту оголошення про передачу нерухомого майна в оренду на аукціоні відповідно до Переліку нерухомого комунального майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

15. Про погодження змісту оголошення про передачу нерухомого майна в оренду на аукціоні відповідно до Переліку нерухомого комунального майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

16. Про ініціативу щодо передачі в оренду об’єктів майна комунальної власності Бобринецької міської територіальної громади.

17. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлового приміщення комунальної власності Бобринецької міської територіальної громади.

18. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 01 грудня 2020 року № 280 «Про комісію з питань захисту прав дитини Бобринецької міської ради».

19. Про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна у місті Бобринець.

20. Про відзначення В.ЛІТВАКА.

21. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території Бобринецької міської територіальної громади.

22. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території м. Бобринець за колективною заявою жителів багатоквартирного житлового будинку по вул. Вознесенській, 14.

23. Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території м. Бобринець за заявою громадянки Рошинець К.П..

24. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Полшкової Н.А.).

25. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Туменко В.К.).

26. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Гуслістової Г.М.).

27. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Зербул С.В.).

28. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Розмириці Л.М.).

29. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Базаки Т.К.).

30. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Кощука С.А.). Доповідач: Вербовий Ю.С., начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Бобринецької міської ради.

31. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Алексєєнко О.К.).

32. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (за заявою Білоуса В.М.).

33. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до Програми цивільного захисту Бобринецької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки», затвердженої рішенням Бобринецької міської ради від 25 лютого 2021 року № 402.

34. Про затвердження протоколу засідання міської комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

35. Про відзначення В.Ксензова.

36. Про схвалення проекту рішення Бобринецької міської ради «Про продовження строку дії та внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям Бобринецької міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників АТО/ООС на 2020-2021 роки, затвердженої рішенням Бобринецької міської ради від 24 грудня 2020 року № 192».

37. Про виділення одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО/ООС.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь