Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Факельна естафета «Всесвітній біг заради гармонії»

Дата: 15.09.2021 15:01
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

11 вересня 2021 року до Дня фізичної культури і спорту  та з нагоди відкриття Європейського тижня спорту в Україні стартувала факельна естафета  «Всесвітній біг заради гармонії».

 Спортсмени-учасники мають подолати близько 650 км теренами Київської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Херсонської областей України та м. Києва.

Всесвітній день миру заради гармонії – глобальна естафета, що прагне сприяти дружбі між народами і взаєморозумінню. Як символ гармонії, бігуни несуть палаючий факел, передаючи його від руки до руки подорожуючи понад 100 країн світу.

14 вересня 2021 року бігуни прибули до Бобринецької громади. Зустрів учасників забігу перший заступник міського голови Валентин МУЗИКА. Побажав учасникам здоров’я, миру, злагоди та легкого пробігу до зазначеної цілі.

15 вересня 2021 року до марафонців завітав Бобринецький міський голова Леонід КРАВЧЕНКО. Віце-президент марафонської команди Євген ФУРС повідомив мету і ціль їхніх традиційних забігів. Продемонстрував фотоальбом, в якому накопилися фото за 30 років існування їхньої організації.

Розміщення та харчування бігунів організоване та забезпечене за сприяння Бобринецької міської ради, директора ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім.В.Порика Білоцерківського НАУ» Олега ЧОРНОГО, голови правління Бобринецького районного споживчого товариства Валентини ТАТАРОВОЇ, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради Вікторії ЛІТВІНОВОЇ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь