Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З днем фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2021 09:35
Кількість переглядів: 939

 

Фото без описуШановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту!
Щиро вітаємо Вас з Днем фізичної культури і спорту!
Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Тому сьогодні влада приділяє неабияку увагу розбудові саме цієї галузі, розуміючи, що лише за здоровою нацією – майбутнє України.
Переконані, що саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров'я, чудового настрою й оптимізму. Отож немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя сприяє здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій рідного краю. В нашій громаді зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції. Нехай для кожного з Вас фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості.
Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.
 
З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь