Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Бобринецькій громаді вшанували пам’ять загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 28.08.2021 11:59
Кількість переглядів: 1111

Фото без описуЗ метою гідного вшанування Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у міській громаді відбулися низка заходів.

28 серпня у Свято-Миколаївському храмі відбулась панахида за загиблими в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Після чого представники міської ради відвідали місця поховань захисників України, поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.

Напередодні Дня пам’яті захисників України міські підприємці, а саме Анатолій Цесарський, Валентина Татарова, Віктор Якубенко, Роман Кравченко відвідали батьків загиблих захисників, висловили слова співчуття, подякували батькам за те, що виростили справжніх патріотів України та вручили продуктові набори.

У рамках проведених заходів із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, було встановлено Державні Прапори України на місцях поховань захисників України.

Ми в неоплатному боргу перед захисниками України - людьми, які ціною власного життя подарували нам мирне небо.

Бобринецька міська рада всіляко допомагає та підтримує батьків захисників України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь