Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкування Дня Прапора України та 30-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 28.08.2021 10:24
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

Напередодні Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Наталія Яворська та голова міської організації ветеранів України Лідія Беліченко завітали до ветеранів Другої Світової війни щоб привітати та вручити подарункові набори з нагоди 30-ї річниці незалежності України.

22 серпня в м. Бобринець пройшов традиційний ярмарок, в якому взяли участь товаровиробники та підприємці нашого міста і області.

До програми ярмарку було включено виставку – продаж продовольчих товарів місцевих товаровиробників, виробів майстрів, розважальні та культурно – мистецькі заходи.

Цьогорічним нововведенням стало облаштування місця проведення ярмарку на майданчику біля магазину VARTO. Бобринецька міська рада висловлює подяку керівництву дискаунтеру VARTO за гостинність та максимально комфортні умови для представлення учасниками власної продукції.

З метою врегулювання конфліктних ситуацій, що мали місце під час проведення попередніх ярмаркових заходів на території ринкової площі, Бобринецька міська рада радо розгляне  можливості та пропозиції від місцевих підприємців та товаровиробників щодо формату та місця ярмарку на майбутнє. Організатори мають на меті проведення традиційних ярмарків з  максимальною доступністю та комфортом для учасників і покупців, підтримки малого бізнесу та популяризації товарів місцевих виробників на території.

Бобринецька міська рада висловлює подяку учасникам святкового ярмарку: ФГ «Івашини В.О.», Мельнікову О., Шелудько Н., Фесенку С., Жовтенку Ю., Бурлаці Ю. , Баліці К., Макогон І., Солодкій Т., Ломакіній Н., Вишневецькому О., Мусієнку С, Малик Т, Красуцькій Т.,  Мисечко В., Хуторній І., Бойченко Н., Розсолову М., Літваку В.

23 серпня відбулись урочистості з нагоди дня Державного Прапора України.

Участь в урочистостях взяли військовослужбовці, учасники АТО, працівники державних установ та громадських організацій.

Також в Дібрівському та Коржівському сільських клубах відбулися урочистості та святкові концерти.

24 серпня в День Незалежності України в парку ім. М.Л. Кропивницького, трудові колективи та жителі Бобринецької громади разом з 48 територіальними громадами області в режимі онлайн виконали гімн України.

З нагоди Дня Незалежності України перед початком святкових заходів, у Свято-Миколаївському храмі відбулась молебень за Україну. Після чого жителі громади на чолі з учасниками АТО/ООС пройшли урочистою ходою від Свято-Миколаївського храму до пам’ятника Невідомому Солдату, вшанувавши пам'ять покладанням квітів до стели загиблим воїнам АТО, пам’ятнику митрофорному протоієрею отцю Юрію Онисько, пам’ятнику загиблим вчителям та учням міста, пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам та учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО та Герою Небесної сотні Віктора Чміленка.

В парку ім. М.Л. Кропивницького відбулися урочистості, присвячені 30-й річниці Дня Незалежності України, які розпочались з привітань першого заступника міського голови Валентина Музики.

Вручено Грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток  області, активну громадську позицію:

КУЛИКУ Євгенію Петровичу

заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва

Вручено Подяку  Кіровоградської  обласної ради за сумлінну працю, особистий внесок у медичній галузі області, активну громадську позицію:

ЩЕРБАНЮКУ Василю Марковичу

лікарю загальної практики -сімейному лікарю комунального некомерційного підприємства  «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради

Оголошено подяку Бобринецької міської ради За високий професіоналізм, відповідальне ставлення до роботи,  активну життєву позицію та з нагоди відзначення  30-ї річниці незалежності України:

ВИННИКУ Олександру Леонідовичу

майору служби цивільного захисту, начальника 24 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної  служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

ГОЛОВАНЬОВІЙ Людмилі Миколаївні

бухгалтеру фінансово-господарського відділу Бобринецької міської ради

ГУЗІЄНКУ Олександру Вікторовичу

капітану поліції, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

ДЕРЕВ’ЯНЧЕНКУ Михайлу Анатолійовичу

капітану 3 відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

ЖИГАНОВУ Борису Володимировичу

інженеру-програмісту Бобринецького управління по експлуатації газового господарства ВАТ «Кіровоградгаз»

ЖУКОВСЬКОМУ Дмитру Костянтиновичу

старшому лейтенанту поліції, слідчого відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

КІМЕРЛЕ Максиму Юрійовичу

водію автотранспортного засобу Комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник»

КРИВОШЕЇ Євгену Ігоровичу

капітану поліції, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

КРИВОШЕЇ Ларисі  Володимирівні

заступнику завідувача філії №2- загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів «Комунального закладу «Бобринецьке НВО «Навчально-виховний комплекс «Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» Бобринецької міської ради Кіровоградської області

КСЕНЗОВУ Володимиру Михайловичу

завідувачу відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, лікаря- анестезіолога Комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради

ЛОГВИНЕНКУ Михайлу Васильовичу

капітану поліції, начальнику сектору превенції відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

ЛЯШЕНКУ Сергію Анатолійовичу

заступнику директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа»

МАТЮХІНІЙ Ніні Василівні

викладачу Комунального закладу «Дитяча школа мистецтв»

МОКРОМУ Ігорю Олександровичу

викладачу-професійно-технічного училища №32  м. Бобринець

МУРМИЛО Оксані Василівні

оператору 1 класу міського відділення поштового зв’язку в м. Бобринець  Акціонерного товариства «Укрпошта»

ПРАЧ Володимиру Володимировичу

двірнику Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА»

ПРОКОПЕНКО Ірині Павлівні

завідувачу відділення «Землевпорядкування» Відокремленого структурного підрозділу «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В. Порика Білоцерківського національного агарного університету»

РИБАЧУКУ Антону Романовичу

оператору комп’ютерного набору Комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради

РОЖКОВАНУ Олександру Олександровичу

кабельнику - спаювальнику   4 розряду дільниці мережі доступу №341/5 м. Бобринець Акціонерного товариства «Укртелеком»

САМУСЕНКО Надії Михайлівні

Оператору на фільтрах Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал»

ФРАНЧУКУ Дмитру Васильовичу

трактористу філії «Кіровоградська ДЕД » Дочірнього підприємства «Кіровоградський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»

ШИТИЛЄВУ Дмитру Олексійовичу

Фізичній особі- підприємцю

ЯКУБЕНКО Людмилі Петрівні

 Фізичній особі- підприємцю

Після нагородження аматори, вихованці центру дитячої та юнацької творчості, учні та викладачі школи мистецтв, працівники центру культури та дозвілля молоді подарували святковий настрій жителям та гостям громади.

Завершилось свято запальною дискотекою.

Бобринецька міська рада висловлює щиру подяку подяку:

жителям Бобринецької громади, які взяли участь у онлайн-виконанні державного гімну України, що стало рекордом України;

КП «Комунальник» і відділу освіти, культури, молоді та спорту за організацію та підготовку заходів приурочених до Дня Незалежності України. 

аматорам та артистам за участь у концертних програмах;

працівникам міської публічної бібліотеки та Бобринецького міського краєзнавчого музею імені Миколи Смоленчука за організацію виставок;

підприємцям за частування та дитячі забавки під час заходу;

за забезпечення громадського правопорядку начальнику та колективу відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області;

начальнику та  особовому складу 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області;

директору та черговій бригаді КНП «Бобринецька лікарня».

Не так давно в Бобринецькій громаді відбулися змагання з мотокросу. І жителі громади неможуть забути тіє смачнющої каші, що готували кухарі професійного технічного училища №32, за що їм дяка від жителів, гостей та Бобринецької міської ради. Ваша каша найсмачніша! Також Бобринецька міська рада дякує відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради за участь у організації та звуковий супровід мотокросу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь