Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Надання транспортних послуг службою «Соціальне таксі»

Дата: 17.08.2021 15:42
Кількість переглядів: 180

При КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради створено та діє служба «Соціальне таксі».

На перевезення службою «Соціальне таксі» мають право особи з інвалідністю та діти з інвалідністю з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації, інші мало мобільні групи населення (крім осіб, які користуються автотранспортом, виданим через органи соціального захисту населення та які мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автотранспорт) (далі – отримувач транспортної послуги).

Для оформлення транспортної послуги (Соціальне таксі) необхідно подати наступні документи: паспорт, ідентифікаційний код, довідку МСЕК або надану довідку від лікаря про вади опорно-рухового апарату.

Заявки на надання соціальної послуги приймаються працівником територіального центру за три дні до виїзду за телефоном 3-42-24 або особистим зверненням громадянина за адресою: м. Бобринець, вул. Вознесенського, буд 44. Служба «Соціальне таксі» працює в робочі дні з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 години, в п’ятницю з 8.00 до 15.45. Обідня перерва з 12.00 до 12.45.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь