Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Все буде Мотокрос!

Дата: 17.08.2021 11:09
Кількість переглядів: 1211

Фото без описуМотокрос – один з найяскравіших технічних видів спорту, що вимагає фізичної сили, витривалості, скоординованості, рішучості та значних фінансових витрат.

У перше змагання з мотокросу у м. Бобринець  були проведені у 1976 році. Проте після тривалої перерви, у 2009 році, за  підтримки міської ради було відновлено трасу та  традицію проведення даного виду змагань.

14 серпня 2021 року у м. Бобринець в районі залізничної станції, де проходить траса для мотозаїздів, було надзвичайно людно та гамірно.

Мотокросери, прихильники екстремального виду спорту та охочі змістовно відпочити очікували на захоплююче видовище. І їхні очікування були виправдані.

Учасниками змаганьІІ етапу Кубку України з мотокросу (Центральний регіон), присвяченого Дню незалежності України, були 118 спортсменів (з них – 7 дівчат) з різних областей України: Миколаївської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Чернігівської, Київської, Житомирської, Черкаської, Тернопільської, Харківської та Республіки Молдова.

Бобринецька міська рада та СТК «Адреналін» були організаторами даного масштабного заходу.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Наталія ЯВОРСЬКА, яка зазначила, що Бобринецька міська рада завжди приділяла увагу розвитку мотоспорту та побажала всім успіху, позитивних емоцій, дружньої атмосфери. Голова правління СТК «Адреналін» Олександр МЕЛЬНІКОВ побажав усім вдалих стартів та результативних фінішів.

Право підняти прапор було надано трьом учасникам змагань: найбільш титулованому ветерану з мотокросу, Майстру спорту з мотокросу, Чемпіону України та Радянського Союзу Олександру МОРОЗОВУ; призеру Чемпіонату Європи з мотокросу, майстру спорту міжнародного класу з мотокросу Роману МОРОЗОВУ та Чемпіонці України з мотокросу, бобринчанці Карині МЕЛЬНІКОВІЙ.

Місто Бобринець у ІІ етапі Кубку України представляли Черней Константин та Черней Володимир (50 см.куб), Мельнікова Каріна та Бабута Олександр(65 см.куб), Озорянський Нікіта (85 см.куб), Чернов Миколай (Хобі), Альбещенко Сергій та Лебедев Максім (ветерани), Попток Степан (МХ1), Альбещенко Сергій (МХ2).

У заїздах чемпіонату брали участь спортсмени, які змагалися в класах мотоциклів 50, 65, 85 см.куб, МХ1 та МХ2, Хобі МХ1 та МХ2, ветерани група 1, група 2 та група 3, жінки.

У кожному класі мотоциклів відбулося по два заїзди. Також було підсумовано загальнокомандний результат.

За загальнокомандним результатом перемогу здобула команда НТУ (Національний технічний університет)м. Києва, ІІ місце – команда «МорозовTЕАM» м. Києва,ІІІ – команда СТК «Адреналін» з м. Бобринець.

Бобринецька міська рада та СТК «Адреналін»висловлюють щиру подяку за чіткість роботи та виконання своїх обов’язків директору і колективу КП «Комунальник», працівникам відділу освіти, культури молоді та спорту Бобринецької міської ради;за смачну кашу кухарям ПТУ №32; за забезпечення громадського правопорядку начальнику та колективу відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області;начальнику та  особовому складу 24 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області; директору та черговій бригаді КНП «Бобринецька лікарня».

Особлива подяка за фінансову та технічну підтримку в організації та проведенні заходу Володимиру ІВАШИНІ, адміністрації магазину «VARTO», Віктору РОМАНЮКУ, Валентині ТАТАРОВІЙ, Роману КРАВЧЕНКУ, Івану КРИВЕНКУ, Анатолію ЦЕСАРСЬКОМУ, Дмитру ЄВТОДІЮ, Олегу ПИСЬМЕНОМУ, Володимиру ВОЛКОТРУБУ, Олександру ТРИГУБУ, Володимиру ЗАГНИБІДІ, Руслану КРАВЧЕНКУ, Юрію ЖОВТЕНКУ, Максиму МІЧКУРУ, Дмитру МУЛЯВІ, Сергію ПАДУРЦЮ редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання «Новий день».

Найщиріші теплі слова хочеться сказати на адресужителів нашої громади, учасників змагань, які у напруженій боротьбі продемонстрували справжній професіоналізм, відданість улюбленій справі, і тим, що здолали сотні кілометрів, аби відчути цю особливу атмосферу свята спорту.

Попри те, що Чемпіонат тривав понад 9 годин, глядачі та вболівальники активно підтримували наших спортсменів, додаючи їх спортивного запалу. Учасники змагань дякували за організацію, щиру та домашню атмосферу, яка панувала під час заходу.

Бажаємо всім добра та здоров’я!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь